Fotbal international

Când joacă CFR Cluj în 16-imile Europa League! Turul cu Sevilla este programat pe 20 februarie

16.12.2019 | 14:23
Cand joaca CFR Cluj in 16imile Europa League Turul cu Sevilla este programat pe 20 februarie
Formația lui Dan Petrescu și-a aflat adversarul din șaisprezecimile Europa League. Sursă Foto: Sportpictures
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a aflat adversarul din șaisprezecimile Europa League, după tragerea la sorți ce a avut loc luni la sediul UEFA de la Nyon. Campioana României va întâlni Sevilla în prima fază eliminatorie a competiției continentale. Manșa tur a dublei este programată pe 20 februarie de la ora 19:55, la Cluj, în timp ce returul se va juca o săptămână mai târziu, la ora 22:00.

CFR Cluj joacă prima manșă a șaisprezecimilor Europa League pe 20 februarie

CFR Cluj a reușit să termine pe locul doi în grupa E din Europa League, aceeași din care au mai făcut parte Celtic, Lazio și Rennes.

ADVERTISEMENT

Deși, la începutul lunii septembrie, era cotată cu ultima șansă pentru un loc în fazele eliminatorii, campioana României a reușit să acumuleze 12 puncte, după o victorie împotriva echipei lui Simone Inzaghi, două în fața francezilor și un succes cu Celtic.

Din cauza locului secund ocupat în grupă, CFR nu a făcut parte din urna capilor de serie, iar după tragerea la sorți care a avut loc la sediul UEFA de la Nyon a stabilit că Sevilla va fi adversarul din șaisprezecimile Europa League.

ADVERTISEMENT

Turul dublei cu formația din Spania este programat joi, 20 februarie, pe teren propriu, în timp ce manșa secundă se va juca o săptămână mai târziu, pe 27 februarie, la Sevilla.

  • CFR Cluj – Sevilla 20/27 februarie 2020

Program infernal pentru CFR Cluj la începutul lui 2020

Pâna la turul din șaisprezecimile Europa League, CFR Cluj va avea în picioare trei meciuri de campionat la începutul anului viitor.

ADVERTISEMENT

Primul adversar din 2020 este contracandidata la titlu din ultimele două stagiuni, FCSB, pe care echipa lui Dan Petrescu o va întâlni pe 2 februarie, în etapa 23 a campionatului.

La o săptămână de la duelul cu FCSB, CFR Cluj va juca în deplasare la Mediaș, cu Gaz Metan, iar ultimul meci dinaintea turului cu Sevilla este programat împotriva altei echipei din zona play-off-ului, Viitorul lui Gică Hagi.

ADVERTISEMENT

Programul dificil al echipei lui Dan Petrescu continuă și după prima manșă cu Sevilla. Între cele două meciuri din șaisprezecimile Europa League, CFR Cluj va juca împotriva Universității Craiova, pe Ion Oblemenco.

ADVERTISEMENT
Tags: