Sport

Când joacă CSM București în sferturile de finală din Liga Campionilor la handbal feminin

08.03.2019 | 18:57
Cand joaca CSM Bucuresti in sferturile de finala din Liga Campionilor la handbal feminin

După remiza cu Thuringer, CSM București nu mai poate încheia grupa din Liga Campionilor la handbal feminin pe locul 2. „Tigroaicele” așteaptă acum rezultatele din celelalte meciuri pentru a afla dacă se vor clasa pe locul 3 sau pe locul 4.

Când joacă CSM București în sferturile de finală din Liga Campionilor

Cu 11 puncte, CSM București a ratat șansa de a o egala la puncte pe Kristiansand, pe care o așteaptă un meci greu în compania lui Gyor. Kristiansand stătea mai bine oricum decât CSM în meciurile directe. Bucureștencele puteau urca pe locul 2 în clasament numai în situația în care ar fi învins-o pe Thuringer, Kristiansand pierdea acasă cu Gyor, formație ce este deja sigură de primul loc, iar Ferencvaros o învingea pe Ljubljana.

Din păcate însă, remiza 23-23 cu Thuringer, înseamnă că bucureștencele au șanse mari să piardă și locul 3. Tot ce trebuie să facă Ferencvaros acum este să o învingă pe Ljubljana, formație care se va clasa pe locul 5 în grupă indiferent de rezultat. CSM stă mai bine decât Ferencvaros la meciurile direct, în situația în care maghiarele vor remiza.

Prima manșă are loc pe 5-7 aprilie
Prima manșă are loc pe 5-7 aprilie

Prima manșă are loc pe 5-7 aprilie

În cealaltă grupă, ordinea primele patru clasate e certă. Primul loc îl va ocupa Metz, pe 2 se clasează Rostov, pe locul 3 vine Buducnost, iar pe locul 4 apare Odense. Astfel, CSM are șanse mari să evolueze cu Metz, ocupanta primului loc, sau, în situația în care se va clasa pe locul 3, cu Rostov.

Prima manșă din sferturile de finală ale Ligii Campionilor la handbal feminin are loc în perioada 5-7 aprilie, în vreme ce manșa retur se joacă pe 12-14 aprilie. CSM București va juca prima manșă acasă.

CSM București a pierdut în semifinale cu Gyor la ediția precedentă, dar a câștiga finala mică tocmai împotriva rusoaicelor de la Rostov. Totuși, CSM are un loc mai slab anul acesta comparând cu cel din sezonul precedent.