Fotbal intern

Când joacă FCSB primul meci în preliminariile Europa League 2019 – 2020

13.05.2019 | 00:55
Cand joaca FCSB primul meci in preliminariile Europa League 2019  2020
Când joacă FCSB primul meci în preliminariile Europa League

FCSB a ratat titlul în Liga 1 Betano pentru al patrulea an la rând, o situație tot mai des întâlnită în ultimul deceniu pentru roș-albaștri. Între 2006 și 2012, FCSB nu a câștigat campionatul șase sezoane consecutive!

Când joacă FCSB primul meci în preliminariile Europa League 2019 – 2020

Cu toate acestea, în cupele europene, FCSB a continut să aibă un parcurs decent, mult peste celelalte echipe din campionatul nostru, astfel că roș-albaștrii au un coeficient excelent: 23.000. Datorită acestui coeficient, FCSB va fi cu siguranță cap de serie în primele trei tururi preliminare din Europa League și e foarte posibil ca așa să stea situația și în play-off, desigur, dacă echipa lui Gigi Becali va ajunge acolo.

FCSB joacă în Europa League 2019 – 2020 chiar din turul 1 preliminar. Cânt are loc primul meci

FCSB este nevoită să intre încă din primul tur preliminar în Europa League în sezonul 2019/2020, iar pimul meci îl va disputa pe 11 iulie. Returul are loc o săptămână mai târziu, pe 18 iulie.  Roș-albaștrii sunt obligați astfel să înceapă pregătirea de vară foarte repede, sezonul actual urmând a se încheie pentru ei duminica viitoare, după duelul programat pe Arena Națională cu CFR Cluj, pe 19 mai.

Mihai Stoica vrea sa revina cu FCSB in grupele Europa League, acolo unde nu a fost anul trecut
Mihai Stoica vrea sa revina cu FCSB in grupele Europa League, acolo unde nu a fost anul trecut

Gigi Becali a anunțat deja o mulțime de schimbări, atât în lot, cât și pe banca tehnică. Marius Șumudică are șanse mari să-i ia locul lui Mihai Teja. Șumudică a avut rezultate de excepție în perioada petrecută la Astra, cucerind titlul de campion și ducând echipa în primăvara Europa League. Mai mult, antrenorul a confirmat parcursul bun și în Arabia Saudită, făcând din Al Shabab o echipă de top 3 în liga națională, mult peste obiectivul impus la startul sezonului.

Venirea sa ar putea dinamita însă situația. Pe de-o parte, fanii Rapdiului nu-i vor accepta o asemenea trădare, în timp ce nici fanii lui FCSB nu-i vor fi alături dacă rezultatele nu vin repede.