Sporturi

Când se joacă România – Franţa în semifinalele Fed Cup. Unde va avea loc partida

11.02.2019 | 11:44
Cand se joaca Romania  Franta in semifinalele Fed Cup Unde va avea loc partida

Când se joacă România – Franţa în semifinalele Fed Cup. Echipa României de Fed Cup s-a descurcat exemplar în acest sfârşit de săptămână la Ostrava, iar tabăra tricoloră obţine cel mai bun rezultat din istorie în Cupa Federaţiei. Este adevărat că România atingea această fază a competiţiei şi în anul 1973, însă atunci se juca după un alt format. Vezi punct cu punct, toate detaliile partidelor disputate de Simona Halep şi Mihaela Buzărnescu în Fed Cup Cehia – România, accesând aplicaţia de mai jos.

Aşadar, după meciurile foarte bune reuşite de Simona Halep şi Mihaela Buzărnescu în confruntarea cu Cehia, echipa României va juca un nou meci în Cupa Federaţiei cu Franţa, cealaltă semifinalistă, urmând ca locul desfăşurării să fie în Franţa. Acest meci va avea loc în luna aprilie, pe 20 şi 21. Chiar dacă Franţa are o echipă foarte puternică şi au obţinut adesea rezultate foarte bune în aceastăă competiţie, România, cu Simona Halep şi compania, va porni fără doar şi poate favorită în acest caz. Finala Cupei Federaţiei se va disputa pe 9-10 noiembrie.

Când se joacă România – Franţa în semifinalele Fed Cup.

Echipa Franţei s-a calificat în penultimul act al Fed Cup, după ce a câştigat şi al treilea meci al întâlnirii de la Liege cu Belgia, scorul general devenind 3-0. Sportivele franceze vor întâlni în semifinale echipa care se va impune în confruntarea Cehia – România (scor 1-1 după prima zi). Duminică, în cea de-a doua zi a confruntării, Caroline Garcia a învins-o pe Elise Mertens cu scorul de 6-2, 6-3.

În primele două meciuri, sâmbătă, Caroline Garcia a învins-o pe Alison Van Uytvanck, scor 7-6 (2), 4-6, 6-2, iar Alize Cornet s-a impus în faţa sportivei Elise Mertens, scor 7-6 (6), 6-2. La întâlnirea care a stabilit adversara Franţei, Cehia – România, care s-a desfăşurat la Ostrava, Karolina Pliskova a învins-o pe Mihaela Buzărnescu, scor 6-1, 6-4, şi Simona Halep pe Katerina Siniakova, scor 6-4, 6-0, în meciurile de sâmbătă. Duminică s-au impus Simona Halep în faţa Karolinei Pliskova, iar Mihaela Buzărnescu în faţa Katerinei Siniakova.

Tags: