Sporturi

Când se joacă Simona Halep – Kiki Bertens, finala de la WTA Madrid 2019. Ora de start!

11.05.2019 | 09:16
Cand se joaca Simona Halep  Kiki Bertens finala de la WTA Madrid 2019 Ora de start

Când joacă Simona Halep în finala de la WTA Madrid 2019. Simona Halep, ocupanta locului trei în clasamentul WTA, se află săptămâna aceasta în căutarea celui de-al treilea titlu la turneul organizat în Capitala Spaniei, la Mutua Madrid Open, de categorie Premier Mandatory, cu premii totale în valoare de 7,021,128 de dolari. Campioana en-titre de la Caja Magica este Petra Kvitova, locul 2 WTA. Cehoaica a fost eliminată în faza sferturilor de finală la ediţia din acest an.

Când se joacă Simona Halep – Kiki Bertens, finala de la WTA Madrid 2019. Ora de start!

Simona Halep a câştigat marele trofeu la turneul patronat de Ion Ţiriac de două ori de-a lungul timpului, în 2016 după o finală disputată cu Dominika Cibulkova, şi în 2017, după o finală jucată contra franţuzoaicei Kristina Mladenovic. Sportiva noastră îşi doreşte să-şi treacă în palmares şi cel de-al treilea trofeu în Spania şi se află pe drumul cel bun. Ea s-a calificat în ultimul act la Caja Magica după ce a învins-o pe Belinda Bencic, scor 6-2, 6-7, 6-0, la capătul unui meci care a durat aproape două ore de joc.

Fostul lider mondial din WTA va juca în ultimul act la Caja Magica sâmbătă, pe 11 mai, de la ora 19.30, ora României. Adversara ei din această fază a competiţiei va fi Kiki Bertens, finalista de anul trecut de la Mutua Madrid Open, cea care a învins-o pe Simona în finala de la Cincinatti de anul trecut.

Când joacă Simona Halep în finala de la WTA Madrid 2019

Simona Halep, tot mai aproape de primul titlu din 2019

“Mă simt bine. Cred că sunt pregătită pentru sezonul de zgură. E cea mai bună parte a anului pentru mine, sper să fie și anul ăsta la fel. La Madrid mă simt ca acasă. Abia aștept să merg și la Roland Garros! Terenul de la Madrid e foarte bun, mă avantajează, o să vină mulți prieteni să mă susțină. Sper și la Roma să joc finala, dacă se poate. E un sezon greu, nu vreau să spun nimic dinainte”, a spus Simona Halep la plecarea spre Madrid.