Simona Halep

Când joacă Simona Halep în optimile de finală la Australian Open 2020. Organizatorii au anunțat ora meciului cu Mertens

26.01.2020 | 08:10
Cand joaca Simona Halep in optimile de finala la Australian Open 2020 Organizatorii au anuntat ora meciului cu Mertens
ADVERTISEMENT

Simona Halep a trecut în turul 3 de Yulia Putintseva, scor 6-1, 6-4, la Australian Open și s-a calificat mai departe în optimile de finală, unde o va întâlni pe câştigătoarea duelului Mertens / Bellis – vezi LIVE aici.


UPDATE, 26 ianuarie, 08:05. Meciul Simona Halep – Elise Mertens, din optimile de finală de la Australian Open 2020, se va juca luni, pe Rod Laver Arena, cu începere de la ora 02:00 (ora României). Iată programul zilei de 27 ianuarie:

ADVERTISEMENT


Când joacă Simona Halep în optimile de finală la Australian Open 2020

Simona Halep s-a calificat în optimile de finală de la Australian Open și va juca împotriva învingătoarei duelului Elise Mertens / Catherine Bellis, luni, 27 ianuarie.

În afară de meciul cu Putintseva, Simona a mai câștigat la turneul australian partidele cu Jennifer Brady (2-0) și cu Harriet Dart (2-0).

ADVERTISEMENT

Cea mai mare performanță a Simonei Halep la Australian Open a obținut-o în anul 2018, atunci când a jucat finala. Din păcate pentru româncă, daneza Caroline Wozniacki a învins-o după un meci intens (7-6, 3-6, 6-4).

  • 3 este locul pe care îl ocupă Simona Halep în clasamentul WTA, cu 5.561 de puncte

Australian Open este turneul preferat al Simonei Halep

Simona Halep a mărturisit că Australian Open este turneul ei preferat și își aduce aminte cu plăcere de momentul în care a intrat în top 10 al clasamentului WTA: „Aici, în Australia, am intrat în top 10 prima dată. Îmi amintesc, sigur. Am devenit numărul opt, după ce am terminat turneul aici, în 2014”.

ADVERTISEMENT

Sunt multe săptămâni, mulți ani în top 10. Este o împlinire sufletească, împreună cu titlurile de Grand Slam, cu numărul 1, dar e o performanță remarcabilă din punctul meu de vedere și mă bucur tare mult că am fost capabilă să stau atât de mult timp în top 10 și încă să fiu acolo”, și-a adus aminte cu mare plăcere Simona Halep.

Voi contina să lupt să rămân, pentru că îmi placeE un lucru bun, cred, și pentru țara noastră. Este important și pentru tinerele jucătoare care o să vină din urmă. Să vadă că, totuși, se poate dacă muncești”, a încheiat campioana de la Wimbledon.

ADVERTISEMENT
  • 28 de ani a împlinit Simona Halep pe 27 septembrie