Sporturi

Când joacă Simona Halep în semifinalele de la WTA Madrid 2019. Se ştie ora de start

15.05.2019 | 14:41
Cand joaca Simona Halep in semifinalele de la WTA Madrid 2019 Se stie ora de start

Când joacă Simona Halep în semifinala de la WTA Madrid 2019. Simona Halep, ocupanta locului trei în clasamentul WTA, se află în această săptămână în Capitala Spaniei, acolo unde evoluează în cadrul turneului Mutua Madrid Open, de categorie Premier Mandatory, cu premii totale în valoare de 7,021,128 de dolari. Campioana en-titre de la Caja Magica este Petra Kvitova, locul 2 WTA. Simona a câştigat turneul de două ori, în 2016 şi în 2017.

Când va evolua Simona Halep în penultimul act la WTA Madrid 2019

Simona Halep a cucerit marele trofeu la turneul patronat de Ion Ţiriac de două ori de-a lungul carierei, în 2016 după o finală disputată cu Dominika Cibulkova, şi în 2017, după o finală jucată contra franţuzoaicei Kristina Mladenovic. Sportiva noastră îşi doreşte să-şi treacă în palmares şi cel de-al treilea trofeu în Spania, acolo unde spune că se simte ca acasă. Românca în vârstă de 27 de ani are şansa anul acesta să bifeze cea de-a patra finală la Caja Magica.

După ce azi a reuşit să o elimine în sferturile de finală pe australianca Ashleigh Barty, locul 9 WTA, cu scorul de 7-5, 7-5, la capătul unui meci care a durat o oră şi 5 minute de joc, Simona Halep nu mai are parte de zile libere la Madrid. Ea va evolua în penultimul act la Caja Magica vineri, pe 10 mai, nu înainte de 15:30. Finala competiţiei madrilene va avea loc sâmbătă, pe 11 mai.

Când joacă Simona Halep în semifinala de la WTA Madrid 2019

Simona Halep vrea titlul cu numărul 3 la WTA Madrid

“Mă simt bine, m-am antrenat foarte bine după Fed Cup. Cred că sunt pregătită pentru sezonul de zgură. E cea mai bună parte a anului pentru mine, sper să fie și anul ăsta la fel. La Madrid mă simt ca acasă. Abia aștept să merg și la Roland Garros! Terenul de la Madrid e foarte bun, mă avantajează, o să vină mulți prieteni să mă susțină. Sper și la Roma să joc finala, dacă se poate. E un sezon greu, nu vreau să spun nimic dinainte”, a declarat Simona Halep înainte de startul turneului.