Simona Halep

Când joacă Simona Halep în semifinale la Australian Open 2020! S-a stabilit ora întâlnirii cu Garbine Muguruza

29.01.2020 | 06:51
Cand joaca Simona Halep in semifinale la Australian Open 2020 Sa stabilit ora intalnirii cu Garbine Muguruza
ADVERTISEMENT

Simona Halep merge ceas la ediţia 2020 a Australian Open şi a reuşit să ajungă în semifinale, în urma succesului înregistrat în faţa jucătoarei din Estonia Anett Kontaveit, scor 6-1, 6-1.


UPDATE, 29 ianuarie, ora 06:52 / Partida Simona Halep – Garbine Muguruza, din semifinalele Australian Open 2020, se va disputa joi dimineață, pe Rod Laver Areena, nu înainte de ora 06:30. Cealaltă semifinală de la Melbourne, Ashleigh Barty – Sofia Kenin, se va juca tot pe arena principală, nu înainte de ora 05:00.

ADVERTISEMENT

Când joacă Simona Halep în semifinale la Australian Open 2020

În penultimul act al competiţiei de la Melbourne românca o va avea ca adversară pe învingătoarea ultimului sfert, care se va decide între Garbine Muguruza şi Anastasia Pavliucenkova.

În cealaltă semifinală, care deja se ştie, se vor afla faţă în faţă joi dimineaţă, de la ora 05:00, principala favorită a turneului, liderul mondial, australianca Ashleigh Barty şi americanca Sofia Kenin, o jucătoare care are un potenţial uriaş ce o recomandă lejer anul acesta pentru Top 10.

ADVERTISEMENT
Când joacă Simona Halep în semifinale la Australian Open. Americanca Sofia Kenin ar putea fi adversara româncei în finală

Meciul va avea loc joi, 31 ianuarie, cel mai posibil de la ora 05:00

Semifinala Simonei Halep ar putea urma acelaşi scenariu ca întâlnirea dintre Barty şi Kenin, dar cu 24 de ore mai târziu. Adică în dimineaţa zilei de vineri, 31 ianuarie, destul de posibil tot în jurul orei 05:00. Aceasta deoarece organizatorii au decis să plaseze semifinalele la masculin în postura de meciuri vedetă, de la ora 10:30, ora României, adică în sesiunea de seară.

Simona Halep a mai ajuns o singură dată până acum în semifinale la Australian Open, în 2018, când a şi jucat finala. A pierdut cu 2-1 în faţa danezei Caroline Wozniacki şi acum este supermotivată să se bată din nou pentru trofeu, dar, de această dată, să îl şi câştige.

ADVERTISEMENT
Când joacă Simona Halep în semifinale la Australian Open. În 2018 Simo a fost la un pas de fericire, pierzând finala cu Caroline Wozniacki

Simona Halep e favorită alături de Ashleigh Barty la câştigarea trofeului

Pentru casele de pariuri Simona Halep a ajuns acum favorită, la egalitate cu Ashleigh Barty, cotă 3, după ce la începutul turneului avea şanse mici din partea bookamkerilor, care mizau pe Barty, Osaka, Pliskova sau chiar Serena Williams pentru un succes.

Acum Halep trebuie doar să aibă grijă să menţină parcursul excelent avut până acum, pentru că să ne aducem aminte de vara anului trecut, când după eliminarea unor mari favorite la Roland Garros Simona Halep urma să joace în sferturi cu americanca de 17 ani, Anisimova şi era în acel moment văzută drept principala candidată la un nou succes pe zgura pariziană, după cel din 2018, dar a produs surpriza neplăcută, fiind eliminată.

ADVERTISEMENT
Când joacă Simona Halep în semifinale la Australian Open. Simona e acum favorită principală la egalitate cu Ashleigh Barty

Darren Cahill e mulţumit de atitudinea Simonei

Desigur, pentru a ajunge să ridice trofeul deasupra capului pentru Simona urmează două meciuri extrem de grele, atât semifinala cât şi o posibilă finală aducându-i în faţă jucătoare care au palmares egal cu românca, deci au mai reuşit să o învingă.

Când joacă Simona Halep în semifinale la Australian Open. Reluarea colaborării cu Darren Cahill îşi dovedeşte deja roadele

Darren Cahill spunea însă că este foarte mulţumit de îndârjirea arătată de eleva sa la Melbourne şi este convins că aceasta are armele necesare pentru a bifa al treilea turneu de Grand Slam dintr-o carieră deja fabuloasă pentru tenisul românesc.

ADVERTISEMENT