Simona Halep

Când joacă Simona Halep cu Aryna Sabalenka în semifinale la WTA Stuttgart. S-a anunţat ora de start

24.04.2021 | 00:56
Cand joaca Simona Halep cu Aryna Sabalenka in semifinale la WTA Stuttgart Sa anuntat ora de start
ADVERTISEMENT

Simona Halep a învins-o pe Ekaterina Alexandrova, scor 6-1, 6-4, şi s-a calificat în semifinale la WTA Stuttgart. A fost o nouă prestaţie magistrală a româncei, care joi a învins-o pe Marketa Vondrousova, tot de o manieră categorică.

Simona Halep – Aryna Sabalenka se joacă în semifinale la WTA Stuttgart

UPDATE, 24 aprilie, ora 00:57 / Simona Halep şi-a aflat adversara din semifinale. Românca se va duela cu Aryna Sabalenka, cap de serie numărul 5, iar partida se va disputa sâmbătă, de la ora 19:30 a României. Jucătoarea din Belarus a învins-o, în sferturi, pe Anett Kontaveit, scor 7-5, 4-6, 6-1. În a doua semifinală, Ashleigh Barty o va întâlni pe Elina Svitolina.

ADVERTISEMENT

Pentru calificarea în prima ei finală la Stuttgart, Simona Halep o va înfrunta pe învingătoarea dintre Aryna Sabalenka şi Anett Kontaveit. Ultima partidă programată vineri la Stuttgart.

După aproape o lună de pauză, Simona Halep este nevoită să joace fără pauză la Stuttgart. Joi a învins-o pe Marketa Vondrousova, vineri a trecut de Alexandrova, iar sâmbătă va juca partida din semifinale.

ADVERTISEMENT

Când joacă Simona Halep în semifinală cu Aryna Sabalenka sau Anett Kontaveit, la WTA Stuttgart

Organizatorii au stabilit deja programul pentru sâmbătă, iar Simona Halep va juca în cea de-a doua semifinală. Care va începe de la ora 19:30 a României.

În prima semifinală de la WTA Stuttgart, Ashleigh Barty, favorita numărul 1 a competiţiei, o va înfrunta pe Elina Svitolina. Jucătoarea din Ucraina a reuşit o revenire de senzaţie în duelul din sferturi, cu Petra Kvitova.

ADVERTISEMENT

Este totuşi de aşteptat ca Simona Halep să fie mai odihnită decât adversara ei din semifinala de sâmbătă. Mai ales că Sabalenka şi Kontaveit joacă mai târziu. În plus, cele două au evoluat şi în turul 1, în care Simona a primit bye.

Simona Halep rămâne pe locul 3 în clasamentul WTA, indiferent de rezultatul de la WTA Stuttgart

Simona Halep nu este singura jucătoare din România care va evolua sâmbătă pe arena centrală de la Stuttgart. Programul zilei este deschis de Raluca Olaru. Care alături de Nadiia Kichenok va juca împotriva favoritelor din proba de dublu, Desirae Krawczyk şi Bethanie Mattek-Sands, tot în semifinalele competiţiei.

ADVERTISEMENT

Turneul WTA 500 de la Stuttgart este primul pe zgură în acest sezon pentru Simona Halep. Urmează Madrid, Roma şi Roland Garros. În cazul în care se va impune în finala de duminică, românca primeşte 470 de puncte.

Halep nu are niciun punct de apărat din 2019, când s-a disputat ultima ediţie. Indiferent de rezultatul din acest an, va rămâne pe locul 3 WTA la actualizarea de luni, 26 aprilie.

ADVERTISEMENT