Simona Halep

Când se joacă Simona Halep – Amanda Anisimova, în sferturi la Roland Garros 2019. Se ştie ora de start!

05.06.2019 | 18:20
Cand se joaca Simona Halep  Amanda Anisimova in sferturi la Roland Garros 2019 Se stie ora de start
ADVERTISEMENT

Simona Halep își continuă drumul spre a doua finală consecutiv la Roland Garros. Numărul 3 mondial a avut un parcurs destul de lejer până în această fază, neîntâlnind niciun adversar de top. Nici acum, în sferturile de finală nu va avea în față o jucătoare din primele 20 ale lumii. Românca se va duela în următorul tur cu americanca Amanda Anisimova, care a trecut de Aliona Bolsova, scor 6-3, 6-0.

UPDATE, 5 iunie, ora 18.14. Meciul dintre Simona Halep şi Amanda Anisimova a fost reprogramat pentru joi, 6 iunie, la ora 13.00 (ora României)

ADVERTISEMENT

UPDATE, 4 iunie, ora 14.40. Organizatorii au anunţat ora de start a meciului dintre Simona Halep şi Amanda Anisimova. Partida dintre românca noastră şi americanca de 17 ani a fost programat primul de miercuri, pe arena principală “Phillipe Chatrier”, de la ora 15.00 (ora României).


Când se joacă Simona Halep – Amanda Anisimova, în sferturi la Roland Garros 2019

Meciul din sferturile de finală de la Roland Garros se va desfășura miercuri, 5 iunie, urmând ca organizatorii să stabilească marţi ora de start. Cele două sferturi de miercuri sunt programate pe Philippe Chatrier de la ora 15:00. Cel mai probabil, Simona va juca în al doilea sfert de finală, după ora 16:30, ora României.

ADVERTISEMENT

Simona Haleptrebuie să fie foarte atentă la viitoarea adversară a sa, din moment ce Amanda Anisimova este o jucătoare care a reuşit un parcurs bun la ediţia din acest an de la Roland Garros.

Simona Halep s-a calificat în sferturi. Amanda Anisimova se profilează a fi rivala din această fază a Simonei

Anisimova are ca victime pe Petra Kvitova și Aryna Sabalenka

Bielorusa Aryna Sabalenka, și ea numărul 11 mondial anul acesta la Australian Open, s-a văzut scoasă de Anisimova, care a trecut trei tururi, iar acum la Roland Garros a recidivat tot în fața aceleiași jucătoare și acum a reușit cea mai bună performanță din carieră la un turneu de Grand Slam, pătrunderea în faza sferturilor de finală, ceea ce nu este deloc puțin lucru.

ADVERTISEMENT

Simona Halep a arătat însă în ultimele două jocuri, cu Lesia Tsurenko și cu colega de generație a Anisimovei, poloneza Iga Swiatek, campioana junioarelor de la Wimbledon, o evidentă creștere de formă după evoluțiile oscilante din primele două meciuri, câștigate în trei seturi, în fața Ajlei Tomljanovic și a Magdei Linette, compatrioata lui Iga Swiatek și acest lucru determină clar statutul de favorită și în sferturi.