Simona Halep

Când joacă Simona Halep în sferturi la WTA Dubai 2019! Ora de start

20.02.2019 | 17:46
Cand joaca Simona Halep in sferturi la WTA Dubai 2019 Ora de start

Jucătoarea de tenis Simona Halep a aflat când joacă în sferturi de final la WTA Dubai 2019. Fostul lider mondial a acces în această fază a turneului de categorie Premier 5 din Emiratele Arabe Unite, dotat cu premii în valoare totală de 2.828.000 de dolari după ce a învins-o pe ucraineanca Lesia Tsurenko, locul 23 WTA, scor 6-3, 7-5, în optimi.

În sferturile de finală, Simona Halep, locul 2 WTA și cap de serie numărul 3, o va întîlni pe învingătoarea partidei dintre Aryna Sabalenka (Belarus), a opta favorită a competiției și locul 9 WTA, și Belinda Bencic (Elveţia), poziția 45 în clasamentul mondial, care vor juca miercuri, în jurul orei 19:30.

Simona Halep sevind în timpul meciului cu Lesia Tsurenko de la WTA Dubai 2019
Simona Halep sevind în timpul meciului cu Lesia Tsurenko de la WTA Dubai 2019

Când va evolua Simona Halep în sferturile de finală la turneul de la Dubai

Organizatorii turneului WTA Dubai 2019 au anunțat programul zilei de joi, iar Simona Halep va juca în sferturile de finală în sesiunea de seară, în prima partidă de pe arena centrală, nu înainte de ora 17:00 (ora României). În sesiunea de dimineață, începând cu ora 12:00, pe terenul central vor avea loc întâlnirile Su-Wei Hsieh – Karolina Pliskova și Petra Kvitova – Viktoria Kuzmova.

Simona Halep a câștigat turneul de la Dubai în 2015, atunci când a învins-o în ultimul act pe Karolina Pliskova. Sportiva noastră a absentat la ultimele două ediţii ale competiției din Emiratele Arabe Unite, iar acest lucru o poate ajuta să revină cât mai repede în poziția de lider mondial. Japoneza Naomi Osaka, cea care i-a luat locul 1 după Australian Open 2019, a fost eliminată la Dubai încă din turul doi.

După victoria din meciul cu Lesia Tsurenko, Simona Halep a făcut un gest extraordinar pentru orașul natal, Constanța. Românca a promovat localitatea de la malul Mării Negre și i-a invitat pe fanii săi să vină pe litoral în această vară.