Sporturi

Când joacă Simona Halep în sferturile de finală de la Madrid. Se ştie ora de start

08.05.2019 | 20:34
Cand joaca Simona Halep in sferturile de finala de la Madrid Se stie ora de start

Simona Halep este în sferturile de finală de la Madrid, sportiva noastră trecând de slovaca Viktoria Kuzmova cu scorul de 6-0, 6-0. Românca va juca în sferturi cu Ashleigh Barty, joi, de la ora 13:00, pe arena Manolo Santana.

Când joacă Simona Halep în sferturile de finală de la Madrid

Halep are la dispoziție 24 de ore pentru a pregăti următorul joc, meciul din sferturile de finală de la Madrid urmând a fi programat în cursul zilei de joi. Organizatorii vor anunța în această seară detaliile complete ale partidei, precum ora de start sau arena pe care va avea loc. Simona Halep încearcă să câștige turneul de la Madird pentru a treia oară în carieră, după ce în 2016 și 2017 a triumfat, iar în 2014 a fost învinsă în finală de Șarapova.

De notat faptul că Simona nu are niciun turneu câștigat în 2019, însă acesta reprezintă cea mai bună perioadă pentru ea de a triumfa. În următoarele săptămâni se desfășoară doar turnee pe zgură, suprafața preferată a Simonei. Halep a mers până la capăt anul trecut, când a câștiga primul său turneu de Mare Șlem, la Roland Garros.

Simona Halep s-a calificat in sferturi la Madrid
Simona Halep s-a calificat in sferturi la Madrid

Halep a primit 120.000 de euro pentru calificarea în sferturi, dar se poate alege cu o sumă de zece ori mai mare dacă se impune din nou la turneul patron de Ion Țiriac. Cele mai bune prestații ale Simonei în 2019 au fost în cele două dueluri din Cupa FED, cu Cehia și cu Franța, dar și la Doha, acolo unde a disputat finala.

Simona declarase la startul anului că marele său obiectiv a fost câștigarea FED Cup, obiectiv ratat, după ce România a fost eliminată în semifinale de Franța. Totuși, Halep a evoluat la capacitate maximă, câștigând toate meciurile la simplu, atât cu Cehia, cât și cu Franța.

Tags: