Simona Halep

Când joacă Simona Halep în sferturile de finală la Miami Open 2019

26.03.2019 | 01:25
Cand joaca Simona Halep in sferturile de finala la Miami Open 2019

Când joacă Simona Halep în sferturile de finală la Miami Open 2019. Simona Halep, locul 3 WTA, se află în această săptămână în Statele Unite ale Americii, acolo unde evoluează în cadrul turneului de la Miami Open, de categorie Premier Mandatory, cu premii totale în valoare de 9,035,428 de dolari. Competiţia din Florida se desfăşoară în perioada 19-30 martie. În optimile de finală, Simona a reuşit să treacă de Venus Williams, scor 6-3, 6-3.

Când va evolua Simona Halep în sferturile de finală la Miami Open 2019

Românca în vârstă de 27 de ani a aflat când joacă în sferturile de finală de la WTA Miami Open 2019. Fostul lider mondial a acces în această fază a turneului de categorie Premier Mandatory din Statele Unite ale Americii după ce a învins-o pe americanca Venus Williams, locul 43 WTA, scor, 6-3, 6-3.

În continuare, Simona Halep, locul 3 WTA și cap de serie numărul 2, o va întâlni pe câştigătoarea partidei dintre Qiang Wang, locul 18 WTA, şi Yafan Wang, locul 50 WTA, ambele sportive din China. Învingătoarea din acest meci o va întâlni în sferturile de finală pe Simona Halep, iar partida cu pricina va fi programată la Miami Open în noaptea miercuri spre joi.

Simona Halep pe terenul de tenis de la Miami

Simona Halep, victorii pe linie alături de noul ei antrenor, Daniel Dobre

În 2018, fostul lider mondial din WTA a ajuns până turul al treilea la Miami Open, fiind acolo învinsă de poloneza Agnieszka Radwanska, acum retrasă din circuit. Simona Halep îl are la Miami alături şi pe noul ei antrenor, Daniel Dobre. Alături de tehnicianul român, Simona a bifat trei victorii până acum, iar intervenţiile antrenorului par a fi eficiente.

“Am lucrat împreună (n.r. – cu Daniel Dobre). M-a ajutat la câteva turnee. Cred că este cea mai bună decizie pe care am luat-o în această perioadă. Nu voi compara niciodată vreun antrenor cu Darren. Cred că am avut cele mai bune rezultate din viaţa mea cu Darren. Am înţeles tot, chiar dacă el vorbea în limba engleză. Dar este bine că am un antrenor român, deparece poate mă pot exprima mai bine”, a spus Simona Halep despre Daniel Dobre.

Tags: