Simona Halep

Când joacă Simona Halep în turul 2 la WTA Madrid. S-a anunțat ora de start!

01.05.2021 | 18:00
Cand joaca Simona Halep in turul 2 la WTA Madrid Sa anuntat ora de start
ADVERTISEMENT

Simona Halep s-a calificat în turul 2 la WTA Madrid 2021 după ce a învins-o pe Sara Sorribes Tormo, scor 6-0, 7-5. O victorie convingătoare obținută de româncă, favorita numărul 3 a competiției.

Simona Halep – Saisai Zhang, duminică de la ora 15:00. Organizatorii au anunțat programul zilei

UPDATE, 1 mai, ora 18:00 / Organizatorii de la Madrid au anunțat programul zilei de duminică, iar Simona Halep va juca în al patrulea meci de pe arena Manolo Santana. Cum programul zilei începe la 12:00, este de așteptat ca Simona Halep – Saisai Zhang să fie în jurul orei 18:00.

ADVERTISEMENT

Karolina Muchova – Naomi Osaka, Aryna Sabalenka – Daria Kasatkina şi Dusan Lajovic – Denis Shapovalov sunt partidele programate înainte de jocul Simonei Halep. Elise Mertens – Elena Rybakina, duelul din care se alege adversara Simonei Halep din turul 3, este ultimul joc programat pe arena Arantxa Sanchez.


În turul 2 la WTA Madrid, Simona Halep o va înfrunta pe Saisai Zheng, locul 57 în clasamentul WTA. Ar trebui să fie o nouă partidă facilă pentru româncă. Halep are 2-0 la “directe” cu jucătoarea din China. S-a impus în minimum de seturi la Shenzhen în 2015 și la Wimbledon 2018. Va fi prima confruntare pe zgură între cele două, iar diferența ar trebui să fie și mai clară pe suprafața favorită a Simonei.

ADVERTISEMENT

Simona Halep – Saisai Zheng, din turul 2 de la Mutua Madrid Open, se joacă duminică. Ora de start va fi anunțată în cursul zilei de sâmbătă. Programul zilei de duminică începe de la ora 12:00 a României.

Când se joacă Simona Halep – Saisai Zheng, în turul 2 la Mutua Madrid. Programul de duminică începe la ora 12:00 a României

Cu siguranță Simona Halep va fi programată pe arena Manolo Santana, cea mai importantă a complexului de la Madrid. Jocul 1 este de la 12, iar meciul trei se joacă nu mai devreme de ora 15:30 a României. Pentru ca apoi să se joace alte două partide din turul 2 pe tabloul feminin. Probabil până după ora 22:00.

ADVERTISEMENT

În cazul în care trece de Zheng, Simona Halep ar putea avea primul duel contra unui cap de serie. În turul 3 de la Madrid, turneu de categorie WTA 1000, Simona Halep o va înfrunta pe învingătoarea dintre Elise Mertens și Elena Rybakina. Jucătoarea din Belgia este favorită 13 a competiției. Rybakina, locul 22 WTA, este și ea o jucătoare de top.

Partida din turul 3 ar urma să se joace marți, 4 mai. Din acel moment, Simona Halep va avea un program infernal în drumul spre al treilea titlu de la Madrid.

ADVERTISEMENT

Dacă trece de Zheng, Simona ar putea avea meciuri marți, miercuri și joi pentru calificarea în finala de la Madrid

Toate partidele din sferturile de finală se joacă miercuri, iar semifinalele sunt programate joi. Ceea ce înseamnă că Simona Halep ar avea nevoie de trei victorii în trei zile pentru a ajunge în ultimul act al competiției.

În fine, finala feminină a turneului de la Madrid este programată sâmbătă, 8 mai, de la ora 19:30 a României. În vreme ce finala din turneul masculin se va juca duminică, de la ora 19:30.

Simona Halep a câștigat de două ori titlul la WTA Madrid, în 2016 și 2017. A mai jucat alte două finale, în 2014 și 2019. Ediția din 2020 a fost anulată din cauza pandemiei de coronavirus.

ADVERTISEMENT