Sporturi

Când joacă Simona Halep în turul 2 la WTA Moscova, ultimul test pentru Turneul Campioanelor

14.10.2018 | 14:29
Cand joaca Simona Halep in turul 2 la WTA Moscova ultimul test pentru Turneul Campioanelor

După patru înfrângeri consecutive și serioase probleme la spate, Simona Halep se pregătește să revină pe teren. Mai repede decât s-ar fi așteptat mulți, după anunțul îngrijorător legat de o hernie de disc care ar afecta-o. Până la urmă, liderul mondial și-a liniștit fanii pe rețelele de socializare, rămâne să o facă și pe teren. Va juca miercuri, 17 octombrie, în turul 2 la WTA Moscova. Vezi toate detaliile despre meciurile de la WTA Moscova – Kremlin Cup accesând aplicaţia de mai jos: scoruri game cu game, programul complet al meciurilor şi toate rezultatele zilei din Rusia.

Simona Halep este calificată direct în turul 2, unde o va înfrunta pe învingătoarea dintre Anastasia Pavlyuchenkova și Ajla Tomljanovic. Partida de debut a Simonei la Moscova va fi programată cel mai probabil miercuri, în cazul în care programul organizatorilor nu va fi afectat. Rămâne de văzut cum va rezista românca în această partidă, un important test în vederea pregătirii sale pentru Turneul Campioanelor.

Când joacă Simona Halep în turul 2 la WTA Moscova. Își poate încărca programul înainte de Turneul Campioanelor

Dacă va trece de acest meci, Simona va intra din nou pe teren doar o zi mai târziu, joi, 18 octombrie, când adversară i-ar putea fi una dintre cele mai apreciate jucătoare din noua generație, Daria Kasatkina. În fine, vineri ar fi programate semifinalele de la Kremlin Cup. Iar Simona Halep ar putea juca în această fază a competiției cu olandeza Kiki Bertens, cea în fața căreia pierdea în finala de la Cincinnati.

Ultimul act al turneului WTA de la Moscova este programat pe 20 octombrie, iar cele mai tari jucătoare de pe jumătatea inferioară a tabloului sunt Sloane Stephens și Karolina Pliskova. Dacă Simona Halep va juca finala la Moscova, programul ei ar fi unul infernal, în condițiile în care doar o zi mai târziu, duminică, 21 octombrie, este programat să debuteze Turneul Campioanelor, la Singapore, ultima competiție a sezonului.