Simona Halep

Când joacă Simona Halep în turul 2 la WTA Roma. S-a stabilit ora de start!

12.05.2021 | 10:42
Cand joaca Simona Halep in turul 2 la WTA Roma Sa stabilit ora de start
Simona Halep speră să repete evoluțiile foarte bune pe care le-a avut la Roma în 2020. Sursă foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Simona Halep vrea să facă uitat startul de sezon modest cu un parcurs cât mai lung la Roma, acolo unde se impunea în 2020. Românca are bye în runda inaugurală şi va juca în turul 2 cu Angelique Kerber, cea care a învins-o pe Alize Cornet, scor 6-2, 7-5.

Partida dintre Simona Halep şi Angelique Kerber se joacă miercuri, după ora 19:00, pe Grand Stand. Organizatorii au stabilit programul zilei, iar deținătoarea trofeului joacă în partida care închide ziua.

ADVERTISEMENT

Bautista Agut – Cristian Garin este primul meci al zilei pe Grand Stand, de la ora 11:00. Se joacă apoi Gianluca Mager – Lorenzo Sonego, Aslan Karatsev – Daniil Medvedev și Barbora Krejcikova – Sofia Kenin. Halep – Kerber este meciul cinci pe Grand Stand.

Când joacă Simona Halep în turul 2 la WTA Roma. O înfruntă pe Kerber nu mai devreme ora 19:00.

În cazul în care trece de Angelique Kerber, pe care o conduce cu 5-4 la meciuri directe, Simona Halep va continua cu un program infernal. Joacă joi meciul din turul 3, pentru ca vineri să fie programate sferturile, sâmbătă semifinalele, iar finala este duminică. Cinci meciuri în cinci zile pentru al doilea titlu consecutiv la Roma.

ADVERTISEMENT

În partida din turul 3, care ar urma să se joace joi, Simona Halep o va înfrunta pe învingătoarea dintre Ajla Tomljanovic și Jelena Ostapenko. Astfel că ar putea fi un meci al orgoliilor cu letona, cea care o învingea pe Halep în finala Roland Garros din 2017. Este 1-1 la meciuri directe între cele două, după ce Simona a câștigat semifinala de la Beijing, din același an.

Pe Ajla Tomljanovic, Simona Halep o conduce clar la meciuri directe: 4-0. Dar au fost de fiecare dată partide foarte disputate. Trei dintre ele au avut nevoie de set decisiv.

ADVERTISEMENT

Simona Halep, posibil duel cu Pliskova sau Kvitova în sferturi. Pe prima o învingea în finala din 2020

Karolina Pliskova și Petra Kvitova sunt cele mai de temut adversare pe care Simona Halep le poate înfrunta în sferturile de finală de la Roma. Iar Osaka și Serena Williams ar fi rivalele pe care le poate înfrunta în semifinale.

Barty, Svitolina sau Kenin sunt pe cealaltă parte a tabloului, iar Simona le poate înfrunta doar în finală.

ADVERTISEMENT

Simona Halep are mare nevoie de un rezultat bun la Roma, după un start dezamăgitor de sezon. Jucătoarea din România riscă să își piardă locul pe podium în clasamentul WTA.

Simona Halep a câștigat ediția din 2020 a turneului de la Roma, după o finală contra Karolinei Pliskova. Mai are alte două finale disputate, în 2017 și 2018, dar a fost învinsă de fiecare dată de Elina Svitolina.

ADVERTISEMENT
Tags: