Sporturi

Când joacă Simona Halep în turul 3 la Indian Wells 2019

09.03.2019 | 03:30
Cand joaca Simona Halep in turul 3 la Indian Wells 2019
ADVERTISEMENT

Când joacă Simona Halep în turul 3 la Indian Wells 2019. Simona Halep, ocupanta locului secund în clasamentul WTA, se află actualmente în Statele Unite ale Americii, acolo unde evoluează în cadrul turneului de la Indian Wells, de categorie Premier Mandatory, cu premii totale în valoare de 9,035,428 de dolari. Competiţia din deşertul californian se desfăşoară în perioada 6-17 martie.

Când va evolua Simona Halep în turul al treilea la Indian Wells 2019

Jucătoarea de tenis Simona Halep a aflat când joacă în turul al treilea la WTA Indian Wells 2019. Fostul lider mondial a acces în această fază a turneului de categorie Premier Mandatory din Statele Unite ale Americii după ce a învins-o pe cehoaica Barbora Strycova, locul 50 WTA, scor 6-2, 6-4, în turul secund, la capătul unui meci care a durat o oră şi 27 de minute de joc.

ADVERTISEMENT

În continuare, Simona Halep, locul 2 WTA și cap de serie numărul 2, o va întâlni pe învingătoarea partidei dintre Aliaksandra Sasnovich (Belarus), a 31-a favorită a competiției și locul 34 WTA, și Kateryna Kozlova (Ucraina), poziția a 114-a în clasamentul mondial. Câştigătoarea acestui meci o va întâlni pe Simona Halep în seara sau noaptea de duminică spre luni, având la dispoziţie o zi de repaos şi recuperare.

Când joacă Simona Halep în turul 3 la Indian Wells 2019

Simona Halep spune că se simte foarte bine Indian Wells

Simona Halep a asigurat pe toată lumea că se simte bine şi pregătită pentru a obţine noi rezultate pozitive la Indian Wells. “În acest moment, corpul meu este ok, nu am nicio durere, mă simt foarte bine. Trebuie doar să cred și să lupt în fiecare meci pentru a învinge. Aici găsesc condiții excelente. Mă simt foarte relaxată tot timpul aici, din acest motiv iubesc acest turneu, mai ales că l-am și câștigat”, a spus Simona, într-o conferință de presă.

ADVERTISEMENT

“M-am simțit bine, chiar și la începutul anului, la Melbourne. Dar am simțit că nu am avut suficiente meciuri în picioare înainte de aceste turnee mari. Încă am același sentiment, că îmi trebuie mai multe meciuri oficiale, dar mă simt bine. Simt că sunt la un nivel bun și sunt încrezătoare. Dacă există încredere, atunci totul este liniștit în viață. Sunt sănătoasă și încrezătoare, pentru că am jucat bine la Dubai și la Doha. Deci, sunt fericită!”, a mai spus Halep.