Sporturi

Când se joacă Simona Halep – Iga Swiatek, în optimi la Australian Open 2021. Ora de start

13.02.2021 | 08:24
Cand se joaca Simona Halep  Iga Swiatek in optimi la Australian Open 2021 Ora de start
ADVERTISEMENT

Organizatorii Australian Open au anunţat ora de start a partidei Simona Halep – Iga Swiatek, din optimile de finală ale turneului de Grand Slam de la Melbourne.

Când se joacă Simona Halep – Iga Swiatek, în optimi la Australian Open 2021. Organizatorii au anunţat ora de start

UPDATE 13 februarie, ora 08:18 / Simona Halep va juca meciul cu Iga Swiatek duminică dimineaţă, de la ora 10:00, ora României, la fel ca celelalte trei partide disputate deja la Melbourne de româncă. Jocul din optimile de finală va avea loc pe Rod Laver, arena principală de la Melbourne, şi va fi primul din sesiunea de seară australiană a zilei de duminică.

ADVERTISEMENT

UPDATE 12 februarie, ora 14:18 / Simona Halep va juca duminică împotriv apolonezei Iga Swiatek în optimile de finală ale turneului de la Australian Open. Ora de start va fi anunțată de organizatori în cursul zilei de sâmbătă.


Următoarea adversară a Simonei Halep, pentru calificarea în sferturile de finală, este învingătoarea dintre Iga Swiatek şi Fiona Ferro. Duel care va începe în jurul orei 12:30, pe arena Margaret Court, după Denis Shapovalov – Felix Auger Aliassime.

ADVERTISEMENT

Favorită certă este Iga Swiatek, favorită 15 la Australian Open, câştigătoarea ultimului turneu de Grand Slam, la Roland Garros. Ar fi o şansa revanşei pentru Halep, care era învinsă categoric la French Open de jucătoarea din Polonia, scor 1-6, 2-6.

Simona Halep va juca duminică în optimi la Australian Open 2021

Partida dintre Simona Halep şi Iga Swiatek sau Fiona Ferro va fi programată în cursul zilei de duminică. Ora de start va fi anunţată sâmbătă dimineaţă. Simona a fost eliminată din proba de dublu şi va avea zi liberă sâmbătă.

ADVERTISEMENT

Veste proastă pentru toţi jucătorii de la Australian Open. Începând de sâmbătă, vor fi cinci zile în care se va juca fără spectatori la Australian Open. Măsura vine după ce au fost descoperite mai multe cazuri de Covid-19 într-un hotel de carantinare din aeroportul din Melbourne.

Astfel că Simona Halep va fi nevoită să joace fără spectatori în partida cu Iga Swiatek sau Fiona Ferro. La fel şi în meciul din sferturile de finală, când ar putea să o înfrunte pe Serena Williams. Abia din semifinale ar putea fi din nou fani în tribune.

ADVERTISEMENT

Simona Halep este programată să joace duminică în turul 4, iar dacă va obţine calificarea ar urma să intre din nou în teren marţi, pe 16 februarie. Ar putea fi un meci de vis cu Serena Williams.

Cele două semifinale de pe tabloul feminin sunt programate în cursul zilei de joi. Naomi Osaka ar fi cea mai probabilă adversară a Simonei Halep, în cazul în care ajunge în penultimul act. Finala feminină de la Australian Open 2021 este programată sâmbătă, 20 februarie.

Simona Halep a avut probleme medicale în partida cu Ekaterina Alexandrova, de la Gippsland Trophy, turneul premergător Australian Open. Au fost griji şi în ceea ce priveşte starea ei la acest Grand Slam. Mai ales că românca a cerut intervenţia fizioterapeutului în partida de dublu. Dar victoria cu Viktoria Kudermetova pare să arate că Simona a trecut peste probleme.

ADVERTISEMENT