Sporturi

Când joacă Simona Halep în turul al doilea la WTA Madrid 2019. Partida e chiar azi! Când începe Sorana Cîrstea – Caroline Garcia

06.05.2019 | 18:30
Cand joaca Simona Halep in turul al doilea la WTA Madrid 2019 Partida e chiar azi Cand incepe Sorana Cirstea  Caroline Garcia

Când joacă Simona Halep în turul al doilea la WTA Madrid 2019. Simona Halep, locul 3 WTA, se află în această săptămână în Capitala Spaniei, acolo unde evoluează în cadrul turneului de la Caja Magica, de categorie Premier Mandatory, cu premii totale în valoare de 7,021,128 de dolari. Competiţia din Madrid se desfăşoară în perioada 4-11 mai. Campioana en-titre de la ediţia din acest an este cehoaica Petra Kvitova.

Când va evolua Simona Halep în turul al doilea la WTA Madrid 2019

Românca în vârstă de 27 de ani a aflat când joacă în turul al doilea de la Mutua Madrid Open 2019. Fostul lider mondial a acces în această fază a turneului de categorie Premier Mandatory din Capitala Spaniei după ce a învins-o  în mod categoric pe rusoaica Margarita Gasparyan, locul 65 WTA, scor, 6-0, 6-4, la capătul unui meci care a durat o oră şi 16 minute de joc.

În continuare, Simona Halep, locul 3 WTA și cap de serie numărul 3, o va întâlni pe Johanna Konta, locul 47 WTA.  Partida va fi programată la WTA Madrid 2019 marţi, de la ora 13.00, în sesiunea de zi. De asemenea, de la ora 19:00, va fi programată partida celeilalte românce calificate în turul doi la Madrid, Sorana Cîrstea. Jucătoarea din Târgovişte o va întâlni pe franţuzoaica Caroline Garcia.

Când joacă Simona Halep în turul al doilea la WTA Madrid 2019

Simona Halep, cu ochii pe poziţia de lider mondial

Chiar dacă are o mulţime de puncte de apărat în perioada următoare, Simona are şansa la Madrid să redevină lider mondial, asta dacă reuşeşte să cucerească trofeul pentru a treia oară la Caja Magica, iar Osaka nu trece de sferturile de finală.

”Cred că am șansa să revin pe primul loc și jocul necesar, dar nu este obiectivul meu principal, nu mă gândesc la asta. Nu este important pentru mine în acest moment. Vreau doar să-mi găsesc ritmul, cel mai bun joc, deoarece pentru mine aceasta este cea mai bună perioadă a anului”, a declarat Simona Halep la Mutua Madrid Open.