Sporturi

Când joacă Simona Halep în turul al treilea la Miami Open 2019

23.03.2019 | 03:04
Cand joaca Simona Halep in turul al treilea la Miami Open 2019

Când joacă Simona Halep în turul al treilea la Miami Open 2019. Simona Halep, ocupanta locului al treilea în clasamentul WTA, se află actualmente în Statele Unite ale Americii, acolo unde evoluează în cadrul turneului de la Miami Open, de categorie Premier Mandatory, cu premii totale în valoare de 9,035,428 de dolari. Competiţia din Florida se desfăşoară în perioada 19-30 martie. În turul 2, Simona a reuşit să treacă de Taylor Townsend, scor 6-1, 6-3.

Când va evolua Simona Halep în turul al treilea la Miami Open 2019

Constănţeanca în vârstă de 27 de ani a aflat când joacă în turul al treilea de la WTA Miami Open 2019. Fostul lider mondial a acces în această fază a turneului de categorie Premier Mandatory din Statele Unite ale Americii după ce a învins-o pe americanca Taylor Townsend, locul 96 WTA, la capătul unui meci care a durat o oră şi 3 de minute de joc.

În continuare, Simona Halep, locul 3 WTA și cap de serie numărul 2, o va întâlni pe Polona Hercog (Austria), cea care a beneficiat de retragerea Lesiei Tsurenko, și apoi a învins-o și pe Misaki Doi (Japonia). Câştigătoarea acestui meci o va întâlni pe Simona Halep în seara sau în noaptea de duminică spre luni, având la dispoziţie destul timp pentru recuperare.

Simona Halep pe terenul de tenis

Simona Halep urmăreşte să-şi depăşească performanţa din 2015 de la Miami Open

Anul trecut, sportiva noastră a ajuns până turul al treilea la Miami Open, fiind acolo învinsă de poloneza Agnieszka Radwanska, acum retrasă din activitate. Prin urmare, Simona Halep are de apărat la această ediţie a turneului din Florida nu mai puţin de 65 de puncte WTA.

Cel mai bun rezultat al său la competiţia americană s-a întâmplat în 2015, atunci când a disputat semifinala turneului. Atunci, ea era învinsă de americanca Serena Williams. Cu o săptămână înainte, Simona Halep se impunea la Indian Wells în faţa Jelenei Jankovic.

Tags: