Sporturi

Când joacă Simona Halep în turul doi la WTA Roma 2019. S-a stabilit ora de start. Poate avea două meciuri într-o zi!

15.05.2019 | 23:33
Cand joaca Simona Halep in turul doi la WTA Roma 2019 Sa stabilit ora de start Poate avea doua meciuri intro zi

Când joacă Simona Halep în turul doi la WTA Roma 2019. Simona Halep, ocupanta locului 2 WTA, se află săptămâna aceasta la Roma, acolo unde are de apărat 585 de puncte în clasamentul WTA. Ea evoluează în cadrul turneului Internazionali BNL d’Italia, de categorie Premier Five, cu premii totale în valoare de 3,452,538 de dolari. Competiţia organizată în Capitala Itaiei, la Foro Italico, se desfăşoară în perioada 13-19 mai. Campioana en-titre este Elina Svitolina.


UPDATE, 15 mai, ora 22:52 / Simona Halpe va evolua, joi, în jurul orei 13:00, cu Marketa Vondrousova, în meciul doi de pe arena Pietrangeli. Tot joi, și pe aceeași arena, campiona noastră va evolua și dacă va ajunge în optimi. Meciul din această fază ar urma să înceapă în jurul orei 19:00. În schimb, Mihaela Buzărnescu o va întâlni pe Julia Goerges de la ora 11:00, în primul meci de pe terenul 6. Dacă se va califica, Miki va juca în optimi pe arena Pietrangeli, înaintea celui de-al doilea joc al lui Halep, în jurul orei 17:00.


UPDATE, 15 mai, ora 20:22 / Meciul Simona Halep – Marketa Vondrousova a fost amânat pentru joi din cauza ploii, iar acest lucru duce la o situație indită. În cazul în care va trece de jucătoarea din Cehia, campioana noastră va fi nevoită să joace două meciuri într-o zi, urmând să evolueze și în optimile de finală.


UPDATE, ora 21:35 / Organizatorii WTA Roma 2019 au anunțat programul zilei de miercuri, în care Simona o va întâlni pe cehoiaca Marketa Vondrousova. Meciul va fi al doilea pe arena Pietrangeli, a treia ca importanță, și va începe în jurul orei 14:00. Primul meci al zilei pe aceadtă arenă, de la ora 12:00, va fi Johanna Konta – Sloane Stephens. Tot pe arena Pietrangeli, în ultimul joc al zileei, în jurul orei 19:30, va evolua și Mihaela Buzărnescu împotriva Juliei Goerges.


Când va evolua Simona Halep în turul al doilea la WTA Roma 2019

Simona Halep a disputat marea finală la turneul de la Roma de două ori de-a lungul timpului, în 2017 şi în 2018 contra aceleiaşi jucătoare, Elina Svitolina. De fiecare dată, ucraineanca s-a impus. În afară de finale, Simona a mai jucat la Roma alte două semifinale, în 2013 şi 2015. Sportiva noastră îşi doreşte fără doar şi poate să-şi treacă în palmares şi primul trofeu în Italia, acolo unde a confirmat pentru prima dată la acest nivel.

Simona Halep nu va avea prea mult timp la dispoziţie la Roma începând de miercuri. Ea va evolua direct în turul al doilea contra Marketei Vondrousova, care a reuşit în primul tur s-o învingă pe Barbora Strycova. Meciul din turul secund este programat la Roma miercuri, la o oră pe care organizatorii o vor comunica în decursul zilei de marţi. Joi se vor disputa optimile de finală, vineri sferturile, sâmbătă vor avea loc semifinalele, iar pe 19, duminică, va avea loc marea finală a competiţiei italiene.

Când joacă Simona Halep în turul doi la WTA Roma 2019

Simona Halep spune că îi place să evolueze la Roma

“În acest moment sunt mulţumită cu jocul meu, sunt fericită că am putut să trec cu bine peste turneul de la Madrid. A fost o săptămână dificilă acolo. Sunt încrezătoare şi vom vedea ce va fi în următoarele săptămâni. Îmi place la Roma, îmi place la Roland Garros, dar eu sunt pregătită pentru orice”, a declarat Simona într-o conferinţă de presă la Foro Italico.

Tags: