Sporturi

Când joacă Simona Halep la Indian Wells 2019. Programul complet al competiției

04.03.2019 | 19:28
Cand joaca Simona Halep la Indian Wells 2019 Programul complet al competitiei
ADVERTISEMENT

Simona Halep revine în competiție în turneul de la Indian Wells, după un parcurs destul de bun în Orientul Mijlociu, acolo unde a făcut finală la Doha și sferturi la Dubai. Prestațiile de la începutul lunii februarie au propulsat-o pe Simona pe locul 2 în clasamentul WTA. Halep revine acum la Indian Wells, acolo unde are de apărat punctele pe care le-a obținut după calificarea în semifinalele competiției.

Când joacă Simona Halep la Indian Wells 2019

Simona Halep urmează să își afle adversara în această seară, după ce va avea loc tragerea la sorți a competiției. Românca este cap de serie numărul 2 la Indian Wells, după Naomi Osaka, cea care a eliminat-o anul trecut în semifinalele de la Indian Wells, 6-3, 6-0. Astfel Halep are de apărat 390 de puncte și ar putea chiar să ajungă pe primul loc în clasamentul WTA, dacă Simona câștigă turneul iar Naomi Osaka nu avansează în fazele superioare ale competiției.

ADVERTISEMENT

Datorită faptului că beneficiază de statutul de cap de serie, Simona Halep va juca direct în turul 2 al turneului de la Indian Wells. Astfel, Halep va intra în competiție vineri, 8 martie sau sâmbătă, 9 martie. Ar urma apoi sferturile de finală, care se joacă pe 11-12 martie, sferturile de finalp oe 13-14 martie, semifinalele pe 15 martie și marea finală pe 17 martie.

Simona Halep este pe tabloul principal, alături de alte două românce

Simona Halep se află pe tabloul principal de la Indian Wells alături de alte două românce, Mihaela Buzărnescu și Irina Begu. „Miki” este la rândul ei cap de serie, deci va juca din turul 2 al turneului, în timp ce Begu va intra în competiție încă din prima rundă. Pe tabloul principal de la Indian Wells ar putea ajunge și Monica Niculescu sau Sorana Cîrstea, care se luptă pentru calificarea pe tabloul principal. De asemenea, Raluca Olaru este și ea pe tablou la dublu și și-a sărbători ziua de naștere alături de mai multe jucătoare din România.

ADVERTISEMENT
  • 1,354,000 $ este premiul pentru câștigătoarea turneului de la Indian Wells