Simona Halep

Când se joacă Simona Halep – Anastasia Potapova, la Gippsland Trophy 2021. S-a stabilit ora de start

31.01.2021 | 23:47
Cand se joaca Simona Halep  Anastasia Potapova la Gippsland Trophy 2021 Sa stabilit ora de start
ADVERTISEMENT

Simona Halep joacă la Gippsland Trophy, în Melbourne, prima ei competiţie din 2021. Ar trebui să fie o săptămână încărcată, mai ales că s-a înscris şi în proba de dublu. La simplu, românca are bye în prima rundă.


UPDATE, 31 ianuarie, ora 10:23 / S-a anunțat programul zilei a doua la Gippsland Trophy. Va fi penultima partidă de pe Margaret Court, iar startul a fost stabilit pentru luni dimineață, nu mai devreme de ora 9:30. Meciul va fi transmis la TV de Digi Sport 1 şi va LIVE TEXT pe FANATIK.

ADVERTISEMENT

Știre inițială, 30 ianuarie, ora 18:06 / Meciurile din turul 2 de la Gippsland Trophy se joacă pe parcursul a două zile, luni și marți. Este de așteptat ca Simona Halep să joace în ziua 2 de concurs. Asta pentru că partida din care se alege adversara ei din turul 2, Whitney Osuigwe – Anastasia Potapova, este chiar prima din cadrul competiției.


Din postură de favorită unu a competiției, este de așteptat ca Simona Halep să fie programată în sesiunea a doua a zilei de luni. Ceea ce ar face ca primul ei meci în proba de simplu în 2021 să fie luni, probabil în zona prânzului, ora României.

ADVERTISEMENT

Când joacă Simona Halep la Gyppsland Trophy 2021. S-a înscris şi în proba de dublu, alături de Daria Gavrilova

Simona Halep a ales să joace și în proba de dublu la Gippsland Trophy 2021. S-a înscris alături de Daria Gavrilova, iar în turul 1 le vor înfrunta pe Barbora Strykova şi Belinda Bencic. Partida este programată luni, în ziua a doua de concurs.

Și în acest caz este foarte posibil ca partida Simonei Halep să fie trimisă tot în sesiunea a doua. Mai ales că joacă alături de favorita locală Daria Gavrilova.

ADVERTISEMENT

Duminică va fi stabilită oficial ora de start a partidei de dublu pe care o va disputa Simona Halep. Iar ora jocului din turul 2 urmează să fie anunţată în cursul zilei de duminică.

După Gippsland Trophy, turneu de categoria WTA 500, Simona Halep va rămâne la Melbourne, pentru Australian Open. Primul turneu de Grand Slam din 2021 va lua startul pe 8 februarie.

ADVERTISEMENT

55.575 de euro va încasa Simona Halep în cazul în care va reuşi să câştige Gippsland Trophy 2021, competiţie de categorie WTA 500. Iată care este distribuţia premiilor.

  • turul 1 – 2.744 euro
  • turul 2 – 3.334 euro
  • optimile de finală – 5.269 euro
  • sferturile de finală – 10.307 euro
  • semifinale – 21.747 euro
  • finalistă – 40.763 euro
  • câştigătoarea turneului – 55.757 euro

Simona Halep a jucat deja un meci în 2021, demonstrativ, la Adelaide. A învins-o spectaculos pe Ashleigh Barty. Indiferent de rezultatele de la Gyppsland Trophy, Simona Halep va rămâne pe locul 2 în clasamentul WTA înainte de Australian Open. A ajuns în semifinale la ultima ediţie a turneului de Grand Slam de la Antipozi. Deci va avea de apărat 780 de puncte.

ADVERTISEMENT