Sporturi

Când joacă Simona Halep la Rogers Cup 2018? Intră direct în turul secund

06.08.2018 | 14:40
Cand joaca Simona Halep la Rogers Cup 2018 Intra direct in turul secund

Când joacă Simona Halep la Rogers Cup 2018. Sezonul de hard ia startul la Montreal, iar Simona Halep va intra în concurs direct în turul secund.

În ce zi va evolua Simona Halep la Rogers Cup 2018. După Wimbledon 2018, Simona Halep revine în competiţii şi va evolua la turneul de la Montreal, turneu pe care l-a câştigat în 2016, după o finală disputată cu americanca Madison Keys. Simona Halep va păşi la Rogers Cup pentru prima dată pe terenul de tenis într-o competiţie oficială după eliminarea din turul al treilea de la Wimbledon 2018 în faţa taiwanezei Su-Wei Hsieh. Turneul se va desfăşura în perioada 6-12 august la Montreal, în Quebec (pentru WTA) şi în Toronto, Ontario (pentru ATP).

Până la US Open 2018, Simona va avea o misiune extrem de dificilă, cel puţin la competiţiile de la Rogers Cup şi Cincinnati. Sportiva noastră a obţinut rezultate foarte bune anul trecut la aceste două întreceri, şi, deci, va avea de apărat un număr considerabil de puncte WTA. Anul trecut, cea mai bună tenismenă a lumii a ajuns la Rogers Cup până în semifinala turneului, acolo unde a fost eliminată de Elina Svitolina, scor 1-6, 1-6.

Când joacă Simona Halep la Rogers Cup 2018

Simona Halep va intra în concurs direct în turul secund la Montreal. Primii 8 capi de serie vor beneficia de „bye” în primul tur, ceea ce înseamnă că liderul mondial din WTA va intra în concurs miercuri, 8 august. Turneul va fi transmis în direct şi în exclusivitate de către Digi Sport. Luni şi marţi la Montreal se vor disputa partide din turul inaugural, dar şi câteva din turul secund.

Miercuri se vor juca doar partide din turul al doilea, iar joi exclusiv din turul al treilea, urmând ca vineri să aibă loc sferturile de finală. Sâmbăta este destinată semifinalelor, iar marea finală se va juca duminică, pe 12 august. Simona Halep o va întâlni în turul secund pe câştigătoarea duelului dintre Anastasia Pavlyuchenkova din Rusia, locul 28 WTA, şi Christina Mchale, locul 98 WTA, venită din calificări, duel care se va disputa marţi la Montreal.

Româncele îşi cunosc adversarele la Rogers Cup

Monica Niculescu, locul 69 WTA, o va întâlni în turul inaugural la Montreal pe Sorana Cîrstea, locul 54 WTA.  Câştigătoarea acestei partide o poate întâlni pe Simona Halep în turul al treilea. Irina Begu va evolua în primul tur al Rogers Cup cu australianca Ashleigh Barty, locul 16 WTA şi cap de serie numărul 15, iar în turul secund ar da peste învingătoarea dintre Alison van Uytvanck sau Sofya Zhuk, din Rusia. Mihaela Buzărnescu, locul 20 WTA, va juca împotriva chinezoaicei Qiang Wang, locul 53 WTA, venită din calificări, având mai apoi şansa să dea peste Elina Svitolina. Ultima româncă ajunsă pe tabloul principal, din calificări, Ana Bogdan, locul 82 WTA, va da piept cu Arina Sabalenka, locul 39 WTA, în prima manşă.

La Montreal, Simona Halep va porni în căutarea celui de-al doilea său titlu la Rogers Cup, după ce a adus trofeul acasă în 2016. Cea mai bună tenismenă a lumii, care a ajuns de curând la 40 de săptămâni în fruntea clasamentului mondial, nu va avea deloc o misiune uşoară în Canada. A doua favorită a competiţiei, Caroline Wozniacki, campioană la Rogers Cup în 2010, va încerca din răsputeri şi ea să ajungă în fazele superioare ale întrecerii. Halep şi Wozniacki, care au cucerit anul acesta primele lor titluri de Grand Slam din carieră, se vor lupta cu Angelique Kerber, campioana de la Wimbledon.

Tags: