Sporturi

Când joacă Simona Halep la US Open 2018. Ultimul turneu de Grand Slam al anului

20.08.2018 | 00:14
Cand joaca Simona Halep la US Open 2018 Ultimul turneu de Grand Slam al anului

Când joacă Simona Halep la US Open 2018. Forma bună arătată de liderul mondial la Rogers Cup 2018, primul turneu de peste ocean pentru ea, dă mari speranțe în perspectiva cele mai importante competiții rămase de jucat în acest sezon, US Open 2018. Competiția de la New York va începe la finalul lunii august, iar Simona Halep va fi favorită numărul unu a întrecerii.

După ce a reușit să câștige Roland Garros, Simona Halep a reușit să scape de cea mai mare presiune a carierei. Începuse să fie privită ca o jucătoare care nu se poate impune la cel mai înalt nivel, la turneele majore, disputate pe parcursul a două săptămâni. A demonstrat contrariul, iar de acum poate aborda mult mai relaxată turneele de Grand Slam. La Wimbledon, primul turneu important după titlul de la Roland Garros, Simona Halep a fost în dificultate. Era foarte obosită și, în plus, nu s-a putut acomoda la iarbă, o suprafață care nu o avantajează.

Când joacă Simona Halep la US Open 2018. Ultimul turneu de Grand Slam al anului este programat în perioada 27 august – 9 septembrie. Partidele din primul tur se joacă pe parcursul a două zile, 27 și 28 august. Dintre aceste două zile se va alege și cea a debutului Simonei Halep la New York. Până atunci, liderul mondial va avea un program foarte încărcat. După finala pierdută de la Cincinnati, Simona Halep mai are de jucat și la New Heaven.

Când joacă Simona Halep la US Open 2018. Debutul ar fi programat pe 27 sau 28 august

Programul Simonei Halep la New York. Pe 29 și 30 august se joacă partidele din turul 2 de la US Open. Tot pe parcursul a două zile, 31 august și 1 septembrie, sunt programate jocurile din turul 3, iar pe 2 și 3 septembrie se va juca în optimile de finală. Câte două partide pe zi pe tabloul feminin se joacă pe 4 și 5 august, în sferturile de finală. Joi, 6 septembrie, este zia semifinalelor. Pentru ca marea feminină de la feminin să fie programată pe 8 septembrie.

Prestațiile excelente pe care Simona Halep le-a avut la Montreal au făcut ca bookmakerii să scadă cota la un eventual succes. Era 11,00 înainte de acest turneu, iar între timp a ajuns la 9,00. Totuși, prima șansă o păstrează Serena Williams. Americanca este considerată chiar mare favorită, cu o cotă de 3,50. Asta în ciuda eșecului incredibil suferit la San Jose, în fața Johannei Konta, scor 1-6, 0-6.

Programul Simonei Halep la New York. Cotă 9,00 pentru un succes în finala de pe 8 septembrie

Anul trecut, Simona Halep era eliminată foarte repede, în primul tur, de Maria Șarapova. A doua favorită a turneului este Angelique Kerber, cotă 8,00. Totuși, nici jucătoarea din Germania nu a impresionat la Montreal, fiind eliminată repede. Rămâne, totuși, câștigătoare la ultimul turneu major, Wimbledon 2018. Sloane Stephens, adversara Simonei Halep în finala de la Montreal, nu este văzută printre marile favorite, decizie care poate părea surprinzătoare dacă ținem cont că este deținătoarea trofeului și o jucătoare aflată în mare formă, locul 3 în circuitul WTA. Are cotă 16,00. Mai bine decât ea sunt cotate Petra Kvitova, Garbine Muguruza și Caroline Wozniacki.