Simona Halep

Când joacă Simona Halep în turul 3 la WTA Miami. Organizatorii au anunţat ora meciului cu Sevastova

26.03.2021 | 23:54
Cand joaca Simona Halep in turul 3 la WTA Miami Organizatorii au anuntat ora meciului cu Sevastova
Simona Halep speră să câștige pentru prima dată în carieră turneul WTA 1000 de la Miami. Sursă foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Simona Halep revine în această săptămână în circuitul WTA și va participa la turneul de la Miami. Românca a primit bye în prima rundă, dar și un parcurs infernal spre fazele superioare.

Când se joacă meciul Simona Halep – Anastasija Sevastova. Ştim ora de start

UPDATE, 26 martie, ora 23:54 / Organizatorii turneului de la Miami au anunţat programul de sâmbăta, iar meciul Simona Halep – Anastasija Sevastova este programat să se joace după ora 23:00 (ora României).

ADVERTISEMENT

Înainte duelului dintre Simona Halep şi Anastasija Sevastova mai sunt programate, pe terenul 1, alte trei meciuri de pe tabloul feminin.


Simona Halep are zi liberă vineri și va încerca să se reupereze după problemele din meciul cu Garcia

UPDATE, 26 martie, ora 02:18 / Simona Halep s-a calificat în turul 3 la Miami, după ce a învins-o pe Caroline Garcia, scor 3-6, 6-4, 6-0. Românca o va înfrunta în turul 3 pe învingătoarea dintre Anastasija Sevastova și Coco Gauff, partidă programată în această noapte.

ADVERTISEMENT

Programul competiției din Florida o ajută pe Simona Halep, care va avea mai mult timp să se recupereze după problemele medicale acuzate în partida contra Carolinei Garcia. Miami este printre puținele turnee WTA care se întind pe parcursul a două săptămâni.

Astfel că Simona Halep are zi liberă vineri. Și va juca partida din turul 3 în cursul zilei de sâmbătă, după ora 17:00 a României.

ADVERTISEMENT

Simona Halep nu a prins cea mai mare arenă de la Miami. Când au programat organizatorii partida contra Carolinei Garcia

UPDATE, 25 martie, ora 01:13 / Simona Halep o va înfrunta pe Caroline Garcia în turul 2 la Miami. Franţuzoaica a învins-o clar pe Mihaela Buzărnescu, scor 6-1, 6-2.


UPDATE, 24 martie, ora 23:16 / Organizatorii turneului de la Miami au anunțat programul de joi, în care se vor disputa primele partide din turul 2 al competiției. Cele de pe jumătatea superioară a tabloului, acolo unde se află și Simona Halep.

ADVERTISEMENT

Partida dintre Simona Halep și Caroline Garcia sau Mihaela Buzărnescu nu se va juca pe principala arenă de la Miami, ci pe Court 1. Şi va începe nu mai devreme de ora 23:00 a României. 17:00 la Miami.

Sorana Cîrstea este şi ea calificată în turul 2 la Miami şi o va înfrunta pe Anett Kontaveit. Partidă care va fi însă programată în cursul zilei de vineri.


Știre inițială, 23 martie 2021, ora 21:37 / Astfel, marți au loc primele partide de pe tabloul principal. Se joacă în turul 1, atât de la masculin, cât și de la feminin. Sorana Cîrstea a intrat în concurs încă din prima zi, împotriva americancei Katrina Scott, locul 443 WTA, beneficiara unui wild-card, pe care a eliminat-o.

De asemenea, Mihaela Buzărnescu este programată să joace în turul 2 al calificărilor cu Anna Lena Friedsam, după ce a trecut în prima rundă de Leyla Fernandez. Irina Begu va juca miercuri împotriva Annei Kalinskaya, tot în prima rundă de pe tabloul principal.

Meciurile din turul 2, când intră Simona Halep în competiție, sunt programate joi și vineri, după ora 17:00

Joi, de la ora 17:00, vor începe meciurile din turul 2 al competiției. Fază în care Simona Halep o va înfrunta pe învingătoarea dintre Caroline Garcia și o jucătoare venită din calificări. Și pe parcursul zilei de vineri, tot după ora 17:00, sunt programate meciuri din turul 2. Simona Halep va juca în una dintre cele două zile.

Pentru ca în weekend, sâmbătă și duminică să se joace meciurile din turul 3. Luni, 29 martie, se vor disputa meciurile din turul 4, iar sferturile de finală sunt programate marți. În fine, se joacă joi semifinalele, iar finala feminină este programată sâmbătă, 3 aprilie.

Turneul de la Miami este de categorie WTA 1000, iar Simona Halep are de apărat rezultatul din 2019, când ajungea în semifinale. Românca nu are cum să piardă locul 3, indiferent de rezultatele din Florida. Dar ar putea să urce pe 2, dacă va câștiga turneul.

Simona Halep va încasa 300.110 dolari dacă va câștiga turneul de la Miami și ar putea trece pe locul 2 WTA

Ashleigh Barty, cea care conduce autoritar clasamentul WTA din ultimul an, este în pericol să fie detronată. Ar putea fi depășită de Naomi Osaka, dacă nipona ajunge în finala competiției. Ajutată de noul sistem de calcul, pe perioada pandemiei, Barty a rămas cu punctele acumulate în 2019. La Miami este primul caz în care poate pierde puncte importante, 1000.

În trecut unul dintre turneele care ofereau cele mai mari premii, Miami este la un nivel mult scăzut din acest punct de vedere. Doar 300.110 dolari vor încasa câștigătorii din acest an. Față de 2019, când Barty și Federer luau de patru ori mai mult.

Turneul de la Miami este prima competiție la care participă Simona Halep, după mai bine de o lună de pauză. Ultima dată a jucat în sferturile de finală de la Australian Open, când a fost învinsă de Serena Williams.

ADVERTISEMENT