Sporturi

Când joacă Simona Halep primul meci la Roland Garros 2019. Programul complet al româncei

23.05.2019 | 10:45
Cand joaca Simona Halep primul meci la Roland Garros 2019 Programul complet al romancei

Simona Halep, ocupanta locului trei în clasamentul WTA, se află săptămâna aceasta în Capitala Franţei, acolo unde evoluează în cadrul celui de-al doilea turneu de Grand Slam al anului, Roland Garros, acolo unde are de apărat nu mai puţin de 2000 de puncte. Jucătoarea noastră este campioana en-titre de la Paris, anul trecut reuşind să se impună în marea finală în faţa americancei Sloane Stephens.

Când va evolua Simona Halep în primul tur la Roland Garros 2019

Simona Halep a disputat merea finală la turneul ei de suflet de trei ori, în 2014 după o finală disputată cu Maria Şarapova, în 2017 după o finală disputată cu letona Jelena Ostapenko şi în 2018, după o finală jucată contra americancei Sloane Stephens. Pe ultima a şi câştigat-o. Sportiva noastră îşi doreşte să-şi treacă în palmares şi cel de-al doilea titlu de Grand Slam la Paris, acolo unde a demonstrat de-a lungul timpului că se simte foarte bine.

Simona Halep nu va avea prea mult timp la dispoziţie la Paris după tragerea la sorţi. Ea va fi cap de serie numărul trei la Roland Garros şi va evolua încă din primul tur. Fostul lider mondial din WTA va juca primul meci la Paris duminică sau luni, atunci când sunt programate partidele din turul inaugural. În continuare, marţi şi miercuri se vor disputa partide din turul secund, joi şi vineri din turul al treilea trei, fiecare jucător având parte de o zi liberă între meciuri.

Când joacă Simona Halep primul meci la Roland Garros 2019

Simona Halep, primele declaraţii în Capitala Franţei

“Văd toate adversarele la acelaşi nivel, aşa că pentru mine este important să mă concentrez asupra mea de fiecare dată. Este puţin mai dificil şi este mai deschis, aşa că toată lumea are încrederea că poate câştiga un Grand Slam. Eu cred mai mult în mine, am avut încredere, iar acum tenisul este mai atractiv şi îmi place”, a spus Simona Halep la Paris.