Simona Halep

Când joacă Simona Halep primul meci la WTA Miami 2019. Programul complet al competiției

17.03.2019 | 23:26
Cand joaca Simona Halep primul meci la WTA Miami 2019 Programul complet al competitiei

Când joacă Simona Halep primul meci la WTA Miami 2019. Organizatorii au stabilit programul competiției din Florida, de categorie Premier Mandatory. Românca, care a primit statutul de cap de serie numărul doi, va avea bye în runda inaugurală, astfel că nu va debuta mai devreme de miercuri la această competiție.

Când joacă Simona Halep primul meci la WTA Miami 2019. Nu mai devreme de joi!

Luni, 18 martie, sunt programate doar meciuri din calificările turneului de la Miami, pentru ca abia o zi mai târziu să se joace partide din turul 1. Miercuri se vor stabili toate jucătoarele calificate în turul 2. În aceste condiții, Simona Halep va debuta la Miami fie joi, 21 martie, fie vineri, pe 22.

Dacă va merge mai departe, în turul 3 al competiției, Simona Halep va juca în weekend, sâmbătă sau duminică, 23 sau 24 martie. Meciurile din optimile de finală se dispută într-o singură zi, luni, pe 25 martie. O zi mai târziu se joacă meciurile din sferturile de finală, pentru ca semifinalele să fie programate joi, 28 martie. Finala competiției este sâmbătă seară.

Când joacă Simona Halep primul meci la WTA Miami 2019
Când joacă Simona Halep primul meci la WTA Miami 2019

Când joacă Simona Halep primul meci la WTA Miami 2019. Se luptă pentru primul loc

Simona Halep are mare nevoie de un rezultat bun la Miami, în speranța că va reuși să își recapete încrederea pentru sezonul de zgură care o așteaptă, unul în care are foarte multe puncte de apărat. În plus, fiind vorba de un turneu de categorie Premier Mandatory, la care învingătoarea primește 1.000 de puncte în clasamentul WTA, ar putea fi un salt important pentru Halep.

Simona nu are multe puncte de apărat de anul trecut, când era învinsă în turul 3 de Agnieszka Radwanska. Tocmai din acest motiv, românca are din nou șansa de a se cățăra din nou în fruntea clasamentului WTA, peste actualul lider, Naomi Osaka. Sunt șapte jucătoare în total care vor lupta pentru prima poziție.