Simona Halep

Când joacă Simona Halep primul meci la WTA Roma 2019. Anunţul italienilor

13.05.2019 | 15:15
Cand joaca Simona Halep primul meci la WTA Roma 2019 Anuntul italienilor

Simona Halep a pierdut finala la WTA Madrid Open 2019 şi va participa în următoarea săptămână la WTA Roma 2019. Românca ştie deja pe cine ar putea să întâlnească în turul 2, urmând să joace împotriva jucătoarei care va câştiga meciul Marketa Vondrousova – Barbora Strycova.

Când joacă Simona Halep primul meci la WTA Roma 2019. Finala de la Madrid o ajută

Simona Halep ştie deja când va juca primul meci la WTA Roma 2019. Fostul număr 1 mondial are parte de o scurtă pauză după ce a jucat finala la Madrid. Astfel, italienii au anunţat că românca, dar şi Kiki Bertens, vor evolua miercuri în turul 2 al turneului din capitala Italiei, cele două fiind pe aceeaşi parte de tablou.

Dacă va repeta parcursul de la ediţia de anul trecut, când a ajuns până în finală, Simona Halep va avea un program de foc la WTA Roma 2019, românca urmând să joace zilnic de miercuri până duminică. Jucătoarea de tenis de 27 de ani şi-ar putea lua revanşa în faţa lui Kiki Bertens în faza semifinalelor, dacă cele două vor ajunge până în această fază.

Când joacă Simona Halep primul meci la WTA Roma 2019 (sursă foto: hepta.ro)
Când joacă Simona Halep primul meci la WTA Roma 2019 (sursă foto: hepta.ro)

Simona Halep se gândeşte deja la revanşă

La finalul meciului cu Kiki Bertens, Simona Halep a vorbit la ceremonia de premiere. Românca nu a uitat că jucătoarea din Olanda a învins-o în două finale şi a anunţat că speră să o reîntâlnească în viitor pentru a obţine revanşa.

“Este a patra mea finală aici. Nu sunt supărată că nu am câștigat, Kiki a meritat să câștige. A avut o săptămână foarte bună aici. Mi-ai câștigat două trofee până acum, m-ai bătut în două finale. Sper să ne mai întâlnim pe viitor și să îmi iau revanșa. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au venit aici pe arena centrală. Îmi place foarte mult acest turneu. Mulțumesc tuturor din staff-ul meu, mamei mele, fanilor care au venit să mă vadă. Îi mulțumesc domnului Țiriac, sper să nu fie prea supărat că nu am câștigat. Îmi place foarte mult să joc aici. O să ne vedem și la anul”, a declarat Simona Halep.

Programul Simonei Halep la WTA Roma 2019

  • miercuri – turul 2
  • joi – optimile de finală
  • vineri – sferturile de finală
  • sâmbătă – semifinală
  • duminică – finală
Tags: