Life

Când l-a întâlnit, de fapt, Deea Maxer pe noul iubit. Dinu Maxer, adevăruri despre relația celor doi: ”Îl știam”

De când sunt împreună Deea Maxer și actualul partener de viață, Robert. Dinu Maxer a dat cărțile pe față despre relația lor.
23.05.2023 | 20:28
Cand la intalnit de fapt Deea Maxer pe noul iubit Dinu Maxer adevaruri despre relatia celor doi Il stiam
De când sunt împreună Deea Maxer și actualul partener de viață, Robert. Dinu Maxer a dat cărțile pe față despre relația lor. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Când l-a întâlnit, de fapt, frumoasa brunetă pe noul iubit în vârstă de 31 de ani. Artistul alături de care a devenit mamă de două ori a scos la iveală mai multe adevăruri despre relația celor doi. De când îl știe cântărețul.

De când sunt împreună Deea Maxer și actualul partener de viață, Robert. Dinu Maxer a dat cărțile pe față despre relația lor

De când sunt împreună Deea Maxer și actualul partener de viață, Robert Drilea? Aceasta este întrebarea pentru care Dinu Maxer a dat cărțile pe față. Vedeta a discutat despre relația de dragoste pe care o trăiește la intensitate maximă fosta soție.

ADVERTISEMENT

Cântărețul a exclus din start faptul că cei doi îndrăgostiți se știu încă din timpul mariajului. Se pare că sunt împreună de o lună și jumătate, întâlnirea dintre ei având loc înainte de Paște prin intermediul unor prieteni.

Mai mult decât atât, Dinu Maxer și actual iubit al frumoasei Deea s-au văzut la un eveniment unde au dat mâna. În aceeași notă, artistul susține că a reușit să treacă cu bine peste despărțirea de femeia care i-a fost alături 18 ani.

ADVERTISEMENT

„Părerea mea, căci a ei nu o știu, nu. (n.r. nu s-a supărat că Deea și-a făcut o relație) Am reușit să mă desprind, am reușit să pun punct. La evenimentul la care ne-am întâlnit, unde am prezentat și am cântat împreună, am dat noroc cu Robert.

Nu a avut nimeni niciun resentiment împotriva lui. Da, sigur că da. (n.r. îl cunoaște pe noul iubit al Deei) Îl știam de pe Instagram. L-am cunoscut atunci mai bine. Nu îl știam înainte de divorț, cum s-a speculat.

ADVERTISEMENT

Vreau să spun lucrul acesta, nu ne-am întâlnit niciodată, nu a fost în cercul nostru de prieteni, Deea l-a cunoscut după divorț”, a declarat Dinu Maxer în urmă cu puțin timp pentru publicația ego.ro.

Deea Maxer și Robert, un cuplu de peste o lună

Deea Maxer și Robert formează un cuplu de peste o lună și sunt foarte fericiți. Tânărul i-a cunoscut pe cei doi copii ai vedetei, care nu exclude posibilitatea să devină mamă pentru a treia oară sau să se căsătorească. Dacă va face asta va lua numele partenerului.

ADVERTISEMENT

„L-am cunoscut înainte de Paște, după divorț, prin niște prieteni. Robert nu știa cine e Deea Maxer. Robert a cunoscut-o pe Andreea de la zero. Nu știa absolut nimic despre mine…”, a spus bruneta într-o emisiune, scrie libertatea.ro.

Într-un alt show de televiziune actualul iubit al brunetei a dezvăluit că i-a spus deja „Te iubesc!”. Atitudinea, felul cum se comportă și senzualitatea sunt calitățile pe care tânărul le apreciază la dansatoarea din buric.

ADVERTISEMENT