Life

Când l-a întâlnit, de fapt, Deea Maxer pe noul iubit. Dinu Maxer, adevăruri despre relația celor doi: ”Îl știam”

De când sunt împreună Deea Maxer și actualul partener de viață, Robert. Dinu Maxer a dat cărțile pe față despre relația lor.
23.05.2023 | 20:28
Cand la intalnit de fapt Deea Maxer pe noul iubit Dinu Maxer adevaruri despre relatia celor doi Il stiam
De când sunt împreună Deea Maxer și actualul partener de viață, Robert. Dinu Maxer a dat cărțile pe față despre relația lor. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Când l-a întâlnit, de fapt, frumoasa brunetă pe noul iubit în vârstă de 31 de ani. Artistul alături de care a devenit mamă de două ori a scos la iveală mai multe adevăruri despre relația celor doi. De când îl știe cântărețul.

De când sunt împreună Deea Maxer și actualul partener de viață, Robert. Dinu Maxer a dat cărțile pe față despre relația lor

De când sunt împreună Deea Maxer și actualul partener de viață, Robert Drilea? Aceasta este întrebarea pentru care Dinu Maxer a dat cărțile pe față. Vedeta a discutat despre relația de dragoste pe care o trăiește la intensitate maximă fosta soție.

ADVERTISEMENT

Cântărețul a exclus din start faptul că cei doi îndrăgostiți se știu încă din timpul mariajului. Se pare că sunt împreună de o lună și jumătate, întâlnirea dintre ei având loc înainte de Paște prin intermediul unor prieteni.

Mai mult decât atât, Dinu Maxer și actual iubit al frumoasei Deea s-au văzut la un eveniment unde au dat mâna. În aceeași notă, artistul susține că a reușit să treacă cu bine peste despărțirea de femeia care i-a fost alături 18 ani.

ADVERTISEMENT

„Părerea mea, căci a ei nu o știu, nu. (n.r. nu s-a supărat că Deea și-a făcut o relație) Am reușit să mă desprind, am reușit să pun punct. La evenimentul la care ne-am întâlnit, unde am prezentat și am cântat împreună, am dat noroc cu Robert.

Nu a avut nimeni niciun resentiment împotriva lui. Da, sigur că da. (n.r. îl cunoaște pe noul iubit al Deei) Îl știam de pe Instagram. L-am cunoscut atunci mai bine. Nu îl știam înainte de divorț, cum s-a speculat.

ADVERTISEMENT

Vreau să spun lucrul acesta, nu ne-am întâlnit niciodată, nu a fost în cercul nostru de prieteni, Deea l-a cunoscut după divorț”, a declarat Dinu Maxer în urmă cu puțin timp pentru publicația ego.ro.

Deea Maxer și Robert, un cuplu de peste o lună

Deea Maxer și Robert formează un cuplu de peste o lună și sunt foarte fericiți. Tânărul i-a cunoscut pe cei doi copii ai vedetei, care nu exclude posibilitatea să devină mamă pentru a treia oară sau să se căsătorească. Dacă va face asta va lua numele partenerului.

ADVERTISEMENT

„L-am cunoscut înainte de Paște, după divorț, prin niște prieteni. Robert nu știa cine e Deea Maxer. Robert a cunoscut-o pe Andreea de la zero. Nu știa absolut nimic despre mine…”, a spus bruneta într-o emisiune, scrie libertatea.ro.

Într-un alt show de televiziune actualul iubit al brunetei a dezvăluit că i-a spus deja „Te iubesc!”. Atitudinea, felul cum se comportă și senzualitatea sunt calitățile pe care tânărul le apreciază la dansatoarea din buric.

ADVERTISEMENT
Gigi Becali a pus mâna pe telefon și-a sunat direct: „Se uită ăia...
Gigi Becali a pus mâna pe telefon și-a sunat direct: „Se uită ăia la tine ca oile în țarc la cioban” » Dezvăluiri din culise: „Omul ăsta mi-a salvat viața”
FOTO ”Bijuteria” de 7.000.000 de euro din România, aproape de inaugurare: ”Lucrările vor...
FOTO ”Bijuteria” de 7.000.000 de euro din România, aproape de inaugurare: ”Lucrările vor fi gata”
Cât câștigă pe zi un livrator de mâncare, în București. „Ies de la...
Cât câștigă pe zi un livrator de mâncare, în București. „Ies de la 12 și stau până seara la 12-1”
Gigi Becali: „Mi-a zis ginerele meu: «Băi tată, a venit un evreu și...
Gigi Becali: „Mi-a zis ginerele meu: «Băi tată, a venit un evreu și a cumpărat 10 case». L-am întrebat: «Cum a cumpărat atâtea?», și el mi-a spus așa”
INFOGRAFICE Unde gasesti apartamente sub 50.000 euro în București. Topul zonelor
INFOGRAFICE Unde gasesti apartamente sub 50.000 euro în București. Topul zonelor
De câte telefoane e nevoie pentru a obţine 35 kg de aur şi...
De câte telefoane e nevoie pentru a obţine 35 kg de aur şi 350 kg de argint. Românii le păstrează sau le aruncă la gunoi
Femeia care nu i-a lăsat bacșiș coafezei pentru cele 7 ore de muncă,...
Femeia care nu i-a lăsat bacșiș coafezei pentru cele 7 ore de muncă, deși i-a plăcut rezultatul. „I-am dat banii și ea a început să-i numere“ VIDEO
Mama lui Navalnîi a dat autoritățile ruse în judecată. Putin îi pedepsește crunt...
Mama lui Navalnîi a dat autoritățile ruse în judecată. Putin îi pedepsește crunt pe bărbații care l-au omagiat pe opozant
S-a aflat data exactă când va pieri omenirea. Isaac Newton a lansat predicția...
S-a aflat data exactă când va pieri omenirea. Isaac Newton a lansat predicția despre sfârșitul lumii
Traian Băsescu n-a mai răbdat: Se rupe sufletul în mine
Traian Băsescu n-a mai răbdat: Se rupe sufletul în mine
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Oana Matache și Radu Siffredi, anunţ după doar un an de relație
Oana Matache și Radu Siffredi, anunţ după doar un an de relație
Băsescu, despre comasarea alegerilor: Se rupe sufletul în mine să-i văd pe Boc,...
Băsescu, despre comasarea alegerilor: Se rupe sufletul în mine să-i văd pe Boc, Falcă și Blaga comasați cu PSD
Ce nume inedite aveau dacii. Unul dintre ele este purtat și astăzi de...
Ce nume inedite aveau dacii. Unul dintre ele este purtat și astăzi de o mulțime de femei