Life

Când naște iubita lui Culiță Sterp? Informații exclusive

Culiță Sterp s-a întors, în mare grabă, de la Survivor România 2021, pentru a fi alături de iubita lui, Daniela, care trebuie să nască.
11.06.2021 | 14:02
Cand naste iubita lui Culita Sterp Informatii exclusive
Culita Sterp si Daniela asteapta sa devina parinti dintr-un moment intr-altul Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Întors de aproape două săptămâni deja de la Survivor România 2021, Culiță Sterp este nerăbdător să își țină în brațe băiețelul pe care Daniela trebuie să îl nască dintr-un moment într-altul.

Când naște Daniela, iubita lui Culiță Sterp

Daniela, iubita lui Culiță Sterp, este pe ultima sută de metri cu sarcina și este extrem de fericită când se gândește că va deveni mamă. Cu toate acestea, spun sursele noastre, Daniela nu vrea să se grăbească când vine vorba de naștere, ea luând decizia să o facă natural.

ADVERTISEMENT

Astfel, susțin sursele FANATIK, la ultimul control la care ar fi fost Daniela, iubita lui Culiță Sterp, medicul ar fi precizat că momentul nașterii va fi, cel mai probabil, pe data de 14 sau 15 iunie, dar nu este exclus ca evenimentul să aibă loc cu o zi înainte sau după termen.

Mai mult, atunci când Daniela a fost întrebată de nașterea prin cezariană, iubita lui Culiță Sterp a decis să o refuze, operația cu pricina urmând să fie făcută doar în cazul în care apar complicații în timpul travaliului.

ADVERTISEMENT

Decizia de a naște natural, susțin amicii cuplului, vine după ce Culiță Sterp și Daniela au vorbit despre familia lor, iar amândoi au ajuns la concluzia că își doresc mai mulți copii, nu doar unul sau doi.

Daniela, iubita lui Culiță Sterp, sarcină fără pofte

Conform informațiilor obținute în exclusivitate de FANATIK, Daniela, iubita lui Culiță Sterp a fost foarte ”cuminte” în timpul sarcinii pe care a dus-o, partenera de viață a Faimosului de la Survivor România 2021, neavând pofte ca și majoritatea graviduțelor.

ADVERTISEMENT

Mai mult, susțin sursele noastre, deși a petrecut foarte mult timp alături de familia Faimosului, Daniela nu a acceptat să fie răsfățată de rudele lui Culiță Sterp, ba chiar s-a implicat, la modul serios, în treburile gospodărești.

Întoarcerea lui Culiță Sterp, ne-au mai precizat apropiații lor, nu a schimbat nimic în comportamentul Danielei, ba chiar a devenit mai activă decât în săptămânile anterioare, iubita Faimosului cerându-i fostului concurent de la Survivor România doar să se plimbe împreună și să o însoțească la medic, atunci când va fi nevoie.

ADVERTISEMENT

Culiță Sterp, nerăbdător să se vadă tată

Dacă Daniela are o răbdare de fier când vine vorba de momentul în care va deveni mamă, nu același lucru se poate spune despre Culiță Sterp, Faimosul care a abandonat Survivor România 2021 pentru a-i fi alături iubitei sale în momentul în care îl va aduce pe lume pe băiețelul lor.

ADVERTISEMENT

De altfel, Culiță Sterp s-a și filmat în momentul în care recunoaște că nu mai are răbare până la naștere și, glumind, i-a cerut Danielei să alerge alături de el, în parc, în speranța că mișcarea îi va induce, mai repede, nașterea.

Culiță Sterp a renunțat la o mică avere pentru Daniela și fiul lor

Culiță Sterp a abandonat lupta de la Survivor România 2021pentru a fi alături de Dnaiela în momentul în care aceasta va aduce pe lume copilul pe care și-l doresc amândoi.

Mai exact, susțin sursele noastre, Culiță Sterp, chiar dacă nu a plătit niciun fel de daune, ba chiar a primit un bonus de 1.000 de euro din partea producătorilor de la Survivor România 2021, bonus dedicat băiețelului său, a renunțat, în fapt, la câteva zeci de mii de euro pe care i-ar mai fi câștigat dacă ajungea în finală.

Culita Sterp si Daniela
Culita Sterp si Daniela sunt nerabdatori sa devina parinti Sursa foto: Instagram

Cu toate acestea, așa cum recunoștea chiar Culiță Sterp, el nu și-a pus niciodată problema să fie departe de Daniela în momentul nașterii, iar prelungirea filmărilor de la Survivor România 2021 mai mult l-a încurcat.

”Toată lumea știa că acest concurs va ține până la finalul lunii mai. Așa era și contractul nostru. Am zis și chiar dacă o fi să stau până la final, deși eram convins că mai mult de două luni sau trei luni nu stau, am zis și dacă o fi să stau până la final, tot o să fiu acasă când va naște Daniela”, spunea Culiță Sterp.