Life

Când plănuiește Ramona Gabor se întoarcă în țară. Motivul pentru care sărbătorește Crăciunul departe

02.12.2020 | 23:18
Cand planuieste Ramona Gabor se intoarca in tara Motivul pentru care sarbatoreste Craciunul departe
ADVERTISEMENT

Ramona Gabor, flica Monicăi Golumbeanu, duce o viață de lux în Dubai și este o vedetă foarte ocupată cu diverse proiecte, motiv pentru care nu a mai făcut sărbătorile în România de 6 ani.

Ramona Gabor a decis să se mute în Dubai în urmă cu 10 ani și, la vârsta de 31 de ani nu duce lipsa de nimic, fiind o femeie împlinită din punct de vedere profesional.

ADVERTISEMENT

În pragul sărbătorilor, Ramona Gabor și-a adus aminte cu drag de țara ei natală și a mărturisit că îi este dor de familia ei prin intermediul unui interviu recent.

Ramona Gabor sărbătorește Crăciunul departe de familie de 6 ani. Când plănuiește să se întoarcă în țară

Ramona Gabor duce o viață de poveste în Dubai, unde s-a stabilit de aproximativ un deceniu. Recent, aceasta s-a lansat și în afaceri și are propria linie de parfumuri.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, după ce a gustat cele mai extravagante preparate ale lumii, Ramona Gabor a mărturisit că nu a uitat de sarmalele din țara natală și le duce dorul mâncărurilor tradiționale românești, pe care spune că a învățat să le prepare singură, chiar dacă iubitul ei turc nu este adeptul mâncării românești.

„De acasă îmi lipsesc multe, pentru că țara mea va fi România pentru totdeauna și îmi lipsesc, din punct de vedere al mâncării, în primul rând ciorbele, pe care aici, în Dubai, nu le găsesc, dar mi le fac eu acasă. Ciorba mea preferată este cea de perișoare din piept de curcan sau de pui, cu multe legume. Îmi lipsește familia, sora mea și copiii ei, nepoții mei. Îmi lipsesc foarte mult natura și aerul proaspăt de Europa, care nu o să fie niciodată în Dubai. Da, gătesc românește aici, nu pentru iubitul meu. Gătesc pentru mine, pentru prietenii mei. Îmi place să gătesc românește și o fac cu mare drag de fiecare dată. Cred că 90% dintre rețetele mele sunt doar românești, dacă vreau orice altă bucătărie atunci găsesc aici.”, a povestit Ramona, pentru Click!

ADVERTISEMENT

Sora mai mică a Monicăi Gabor își amintește cu drag de sărbătorile petrecute acasă, cu familia, ultima dată bucurându-se de astfel de momente în urmă cu 6 ani și speră ca anul acesta să ajungă în România.

„Să fiu sinceră, cred că de vreo 6 ani nu am mai ajuns în decembrie acasă. Însă poate de data aceasta trebuie să ajung în Europa, pentru că lucrez la a-mi plasa produsele, deci s-ar putea să ajung anul acesta din nou acasă!”, a spus Ramona Gabor.

ADVERTISEMENT

De asemenea, vedeta a mărturisit cum a obișnuit să petreacă până acum sărbătorile, menționând că mereu a dur dorul țării în care s-a născut, deși s-a bucurat de petreceri exclusiviste și vacanțe de lux.

„Sărbătorile de iarnă de obicei mă prind în Dubai, iar de Crăciun merg cu prietenii mei cei mai buni la un brunch de Crăciun, cu curcan, și tot felul de retețe tradiționale, de peste tot din lume. Aceste bufeturi de Crăciun sunt foarte bogate, cu absolut orice, practic nu lipsește nimic de pe masă de Crăciun, decât porcul. Îmi place să ofer cadouri și să fac pe Moș Crăciun. Este una dintre activitățile mele preferate, îmi place să alerg după cadouri, să le aleg cu grijă, să le dăruiesc și să îi surprind pe cei dragi., a adăugat Ramona Gabor.

ADVERTISEMENT
Tags: