Life

Când pleacă Florin Busuioc de la ProTV. Anunțul făcut acum de Busu, despre ieșirea la pensie

Florin Busuioc prezintă de peste 15 ani rubrica Meteo de la Pro Tv și spune că nu vrea să se pensioneze prea curând.
01.09.2021 | 18:51
Cand pleaca Florin Busuioc de la ProTV Anuntul facut acum de Busu despre iesirea la pensie
Când pleacă Florin Busuioc de la ProTV. Anunțul făcut acum de Busu, despre ieșirea la pensie. Sursă foto: Pro TV
ADVERTISEMENT

Florin Busuioc prezintă rubrica Meteo de la Pro Tv de peste 15 ani și are și o carieră demnă de invidiat în actorie.

Chiar dacă teatrul a fost prima lui dragoste, acesta recunoaște că a trăit momente unice în televiziune.

ADVERTISEMENT

Ajuns la vârsta de 59 de ani, Busu nu se gândește nicio clipă să iasă la pensie, iar fiecare apariție a sa continuă să fie unică.

Când pleacă Florin Busuioc de la ProTV. Anunțul făcut acum de Busu, despre ieșirea la pensie

Florin Busuioc recunoaște că nu se gândește să renunțe prea curând la televiziune sau teatru. De mai bine de 15 ani el prezintă rubrica Meteo de la Pro Tv și recunoaște că acolo a trăit experiențe unice. Nici la teatru nu vrea să renunțe și spune glumind că mereu vor exista roluri de bătrâni, așa cu nu are de ce să-și facă griji.

ADVERTISEMENT

“Eu nu cred că voi ieși vreodată la pensie cu totul, adică teatrul n-o să-l las niciodată și asta, Slavă Domnului, pentru că roluri de bătrâni există în teatru și pot să joc și după 65 de ani.

Dacă o să ies la pensie de la televiziune, poate că o să mă mai țină pe aici… că poate li se pare că zic bine vremea și nu mă dau chiar afară. (râde )…

ADVERTISEMENT

Eu trag nădejde să rămân cât mai mult în povestea asta și să nu fie nevoie să mă retrag”, a spus într-un interviu pentru ciao.ro, Florin Busuioc.

Acesta a povestit că în anii petrecuți în televiziune a făcut de toate. A fost voice over, a dublat desene animate, a scris texte pentru colegii săi, a scris formate pentru emisiuni și a și prezentat emisiuni.

ADVERTISEMENT

Florin Busuioc a avut probleme de sănătate

Busu a suferit un infarct miocardic în urmă cu 3 ani. S-a întâmplat după un spectacol la Craiova. Atunci a ajuns de urgență la spital și a suferit o intervenție chirurgicală. După două luni, actorul a revenit pe post.

Busu recunoaște că a renunțat la fumat și este mai atent la stilul său de viață. A încercat în unele perioade să țină chiar și un regim.

“De vreo lună n-am mai fost, dar o să reiau sala, o să mă duc din nou la sală. Însă nu pot să zic că mi-am schimbat foarte tare stilul de viață. Am încercat și să merg mai mult pe jos, dar nu prea sunt obișnuit”, a mai spus actorul.

ADVERTISEMENT