News

Când pot face rapelul românii vaccinați cu Johnson&Johnson! Anunț oficial făcut de Valeriu Gheorghiță

Când pot face rapelul românii vaccinați cu Johnson&Johnson, potrivit lui Valeriu Gheorghiță
06.11.2021 | 18:20
Cand pot face rapelul romanii vaccinati cu JohnsonJohnson Anunt oficial facut de Valeriu Gheorghita
ADVERTISEMENT

A devenit oficial! Începând cu prima zi a săptămânii viitoare, mai exact, luni, 8 noiembrie, românii care s-au vaccinat cu Johnson&Johnson pot merge să facă rapelul.

Există și o recomandare fermă din partea coordonatorului campaniei. Valeriu Gheorghiță a spus că e nevoie de vaccin pe bază de ARN mesager – Pfizer sau Moderna. Alternativ, aceștia pot opta pentru același vaccin.

ADVERTISEMENT

Când pot face rapelul românii care s-au vaccinat cu Johnson&Johnson!

„Începând de luni, 8 noiembrie, persoanele care au fost avccinate cu vaccinul de la compania Johnson&Johnson, care au mai mult de 6 luni, se pot vaccina și cu doza de rapel, de primă intenție cu vaccin pe bază de ARN mesager. Alternativ pot opta și pentru vaccinul de la Johnson&Johnson”, a spus Valeriu Gheorghiță.

Coordonatorul CNCAV a ținut să precizeze că în baza recomadărilor şi studiilor ştiinţifice s-a decis ca toate persoanele care au fost vaccinate cu vaccin de la Johnson&Johnson vor avea recomandare de rapel după minim 6 luni.

ADVERTISEMENT

Valeriu Gheorghiţă s-a întrebat cum de au devenit românii atât de nepăsători faţă de suferinţă şi câţi oameni trebuie să mai moară pentru ca cetăţenii să se convingă că această pandemie este nemiloasă şi ne afectează pe toţi.

Acesta a transmis că s-a uitat pe o parte din comentarii şi s-a îngrozit deoarece se vorbea despre minciuna doctorilor, despre hoţie şi experimente pe oameni.

ADVERTISEMENT

“M-am uitat astăzi pe comentariile a o parte dintre oameni la aceste calupuri de informare şi m-am îngrozit.

Se vorbea despre minciuna doctorilor, despre hoţie, despre dictatură medicală, despre experimente pe oameni.

ADVERTISEMENT

Cum putem lansa, mă întreb firesc, astfel de acuzaţii la adresa corpului medical, la oamenii, la profesionişti care de luni şi luni de zile sunt la datorie şi fac eforturi supraomeneşti pentru a salva viaţa semenilor?

Au cadre medicale, colegi de-ai noştri, care, din păcate, au pierdut lupta cu această boală.

De personalul medical ne legăm toate speranţele atunci când ajungem în suferinţă, când avem nevoie de internare, când ajungem la spital”, a afirmat Valeriu Gheorghiţă.

ADVERTISEMENT