Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

“Când răspundeți ofertei de la Rapid?”. Cristi Balaj a confirmat informația exclusivă Fanatik, negocierile despre plecările lui Yuri și Braun. Video

Cristi Balaj a confirmat exclusivitatea FANATIK privind transferul lui Yuri şi Braun la Rapid. Preşedintele CFR-ului a dezvăluit că după baraj vor avea loc şi negocierile.
29.05.2023 | 13:22
Cand raspundeti ofertei de la Rapid Cristi Balaj a confirmat informatia exclusiva Fanatik negocierile despre plecarile lui Yuri si Braun Video
Când răspundeți ofertei de la Rapid. Cristi Balaj a confirmat informația exclusivă Fanatik, negocierile despre plecările lui Yuri și Braun. Video
ADVERTISEMENT

Rapid a făcut o ofertă de 550.000 de euro pentru Yuri Matias şi Christopher Braun de la CFR Cluj, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate. Neluţu Varga este de acord cu cele două transferuri, dar vrea 750.000 de euro pentru cei doi jucători.

Cristi Balaj a confirmat informația exclusivă Fanatik, negocierile despre plecările lui Yuri și Braun

Preşedintele celor de la CFR Cluj, Cristi Balaj, a confirmat la FANATIK SUPERLIGA interesul Rapidului pentru cei doi jucători şi precizează că negocierile cu giuleştenii vor avea loc după meciul cu FC U Craiova:

ADVERTISEMENT

“Noi suntem angrenaţi în continuare în competiţie. Până după meciul de joi nu vrem să abordăm acest subiect pentru că este o confruntare importantă şi s-ar putea unii dintre ei să fie angrenaţi în acest meci.

După aceea, vom discuta. Noi, intern, ne-am făcut o idee. Nu suntem în situaţia de a vinde cu orice preţ şi atunci precis va exista o discuţie suplimentară. Dar asta după ce vom câştiga joi seara”, a spus Cristi Balaj la FANATIK SUPERLIGAVEZI VIDEO AICI

ADVERTISEMENT

Joi, de la ora 20:30, CFR Cluj va juca împotriva celor de la FC U Craiova 1948 în meciul de baraj pentru ultimul loc de Conference League. Confruntarea va avea loc în Gruia.

Neluţu Varga, şocat de comportamentul lui Dan Petrescu: “Indiferent de presiune trebuie întotdeauna să ne respectăm blazonul”

Patronul celor de la CFR Cluj, Neluţu Varga a fost şocat de comportamentul lui Dan Petrescu de la finalul meciului cu Farul Constanţa şi a trimis un mesaj tuturor suporterilor prin intermediul FANATIK SUPERLIGA:

ADVERTISEMENT

”Îmi cer scuze în nume personal și al clubului CFR Cluj pentru incidentele de aseară. Nu aceasta este imaginea CFR Cluj, ci blazonul că în ultimii ani 5 ani am fost campionii României. Indiferent de presiune trebuie întotdeauna să ne respectăm blazonul.

Felicit echipa Farul Constanța pentru titlul de campioană și pentru felul în care a jucat aseară la Cluj. Aceasta este calea! Calea fotbalului, calea corectitudinii sportive cu orice preț. Dacă ne abatem de la ea, pierdem însăși esența fotbalului, esența unui club precum CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Ne pierdem identitatea, ceea ce este infinit mai grav decât un rezultat sau un campionat ratat. Vă asigur că atât timp cât sunt eu patron, nu veți mai vedea asemenea scene la CFR! Indiferent de cât am fi de supărați… trebuie să producem fotbal, nu frustrări! Forza, CFR!”, a spus Neluţu Varga.

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook FANATIK sau pe pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT
Tags: