News

Când revine Adela Popescu la Vorbeşte lumea, de la Pro TV! A făcut anunţul

09.04.2019 | 09:21
Cand revine Adela Popescu la Vorbeste lumea de la Pro TV A facut anuntul
Adela Popescu a dezvăluit când va reveni la emisiunea Vorbește lumea

Adela Popescu a luat o pauză de la televiziune odată cu apariția unui nou copil în viața ei. Acum, soția lui Radu Vâlcan anunță că are de gând să se reîntoarcă la emisiunea Vorbește lumea și a dezvăluit și când telespectatorii PRO TV o vor putea vedea din nou pe micul ecran.

Adela Popescu a dezvăluit când va reveni la Vorbește lumea

Pe 9 decembrie 2018, Adela Popescu a devenit mamă pentru a doua oară și a dus pe lume un băiețel perfect sănătos, pe nume Andrei. Vedeta de televiziune mai avea un copil din relația cu Radu Vâlcan, pe nume Alexandru, așa că s-a dedicat pentru o perioadă creșterii celor doi băieți.

Acum, Adela spune că vrea să se întoarcă la TV, însă asta nu se va întâmpla prea curând. Ea a mărturisit că va fi din nou în platoul emisiunii Vorbește lumea, cel mai probabil la toamnă, după ce mezinul familiei va mai crește și nu va mai trebui să-l alăpteze.

Adela Popescu a luat o pauză de la televiziune pentru a se ocupa de creșterea copiilor

Ce spune Adela Popescu despre revenirea la Pro TV

„În principiu, mă voi întoarce după vacanța de vară. Când o să fiu și eu bronzată (râde). Nu, o să fie ăsta mic mai mare, o să fie deja diversificat. Era foarte complicat acum. Sigur că orice se poate, dar eu sunt o mamă care ține la alăptare. De exemplu, pe Alexandru l-am alăptat până la un an și 11 luni. Pe Andrei îl alăptez exclusiv și vreau măcar un an, poate chiar mai bine. Cât de mult pot. Ne dorim să petrecem timp cu ei”,

a dezvăluit Adela, pentru protv.ro.

Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au căsătorit în vara lui 2015, după cinci ani de relație. În 2016, ei au devenit părinți pentru prima oară, odată cu nașterea lui Alexandru. În 2018, a venit pe lume și Andrei, cel de-al doilea copil al cuplului. Acesta s-a născut cu o greutate de 3,430 kg și o înălțime de 51 cm. Adela a dezvăluit că a stat cinci ore în travaliu înainte să-l aducă pe lume pe micuț.