Sport

Când revine Adrian Şut pe teren la FCSB! Ce au decis medicii după operaţia din Italia. Exclusiv

14.05.2021 | 13:00
Cand revine Adrian Sut pe teren la FCSB Ce au decis medicii dupa operatia din Italia Exclusiv
Când revine Adrian Şut pe teren la FCSB! Ce au decis medicii după operaţia din Italia
ADVERTISEMENT

Adrian Şut s-a operat în Italia, după accidentarea suferită în derby-ul cu FCSB. FANATIK a aflat ce decizie au luat medicii în cazul lui şi când va reveni pe teren.

Operat în Italia, la clinica “Villa Stuart”, unde a ajuns şi Ionuţ Panţîru, Adrian Şut mai are de aşteptat până va reveni pe teren. Din informaţiile FANATIK, mijlocaşul de 22 de ani a avut probleme mari cu ligamentele de la genunchiul stâng.

ADVERTISEMENT

Mesajul medicilor pentru Adrian Şut: două luni fără antrenamente la FCSB

FANATIK a aflat că Adrian Şut a primit un mesaj clar din partea medicilor care l-au operat. Aceştia i-au transmis că nu are voie să se antreneze timp de două luni, astfel că ar urma să se întoarcă la pregătiri abia în luna august, după ce va începe sezonul 2021-2022.

După ce se va întoarce la antrenamente, Adrian Şut va mai avea de aşteptat până când va juca din nou pentru FCSB. Cel mai probabil, mijlocaşul de 22 de ani va reintra pe teren în luna septembrie, astfel că va rata meciurile “roş-albaştrilor” din preliminariile cupelor europene.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman a început alergările uşoare

Toni Petrea a avut parte de un mare ghinion pe finalul sezonului în Liga 1. Prima mare lovitură a venit în luna martie, când Florinel Coman s-a accidentat la echipa naţională şi a devenit indisponbil până la finalul stagiunii, după ce a suferit o ruptură musculară în meciul cu Macedonia de Nord.

FANATIK a anunţat în exclusivitate că Florinel Coman a început alergările uşoare la antrenamentele FCSB, însă mijlocaşul ofensiv are şanse foarte mici, în jur de 5%, să revină pe teren în finalul play-off-ului din Liga 1.

ADVERTISEMENT

Ionuţ Panţîru s-a operat în Italia. A mers tot la “Villa Stuart”

La clinica “Villa Stuart” a ajuns şi Ionuţ Panţîru, fotbalist care a fost accidentat de Adrian Şut în timpul meciului FCSB – Sepsi 1-2. FANATIK a anunţat în exclusivitate verdictul crunt primit de fundaşul stânga, care îl va ţine departe de gazon între 6 şi 9 luni.

Ionuţ Panţîru a suferit o ruptură a cartilajului de la rotula genunchiului drept la o fază în care Adrian Şut a încercat să-l deposedeze pe Cătălin Golofca. La Roma, fundaşul stânga a fost operat de celebrul chirurg Pier Paolo Mariani, cel la care apelează vedetele din Serie A.

ADVERTISEMENT

Andrei Miron s-a accidentat în FCSB – CFR Cluj 1-1

Pe lângă Adrian Şut, derby-ul cu CFR Cluj a adus şi accidentarea lui Andrei Miron. Fundaşul central s-a rupt în prima repriză a meciului de la Giurgiu, după ce a fost lovit de Billel Omrani. “Nu mai pot din cauza ta! Tu m-ai lovit!”, a fost reacţia imediată a lui Miron.

FANATIK a anunţat în exclusivitate că accidentarea din meciul cu CFR Cluj i-a încheiat sezonul lui Andrei Miron. După ce a efectuat un RMN, fotbalistul de 26 de ani a aflat că va sta pe tuşă aproximativ patru săptămâni.

FCSB, final de foc în play-offul Ligii 1

FCSB se luptă cu CFR Cluj pentru titlul de campioană a României, iar finalul de play-off va fi unul de foc. Duminică, de la ora 22:00, “roş-albaştrii” se vor deplasa pe terenul lui Sepsi Sfântu Gheorghe, echipă care trage la locul 3.

Ultimele două etape din play-off aduc derby-urile cu U Craiova şi CFR Cluj. Miercuri, 19 mai, de la ora 21:30, echipa lui Toni Petrea se va duela cu oltenii, în timp ce derby-ul contra campioanei României ar urma să se dispute pe 26 mai.


  • (P) Cota BETANO pentru Sepsi – FCSB: 1,88 este cota pentru “ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT