Life

Când revine Casa Zurli la Antena 1. Gașca Zurli, trupa fenomen, din nou pe micile ecrane

Gașca Zurli revine la Antena 1. Al treilea sezon Casa Zurli va începe pe 10 octombrie 2021.
05.10.2021 | 14:43
Cand revine Casa Zurli la Antena 1 Gasca Zurli trupa fenomen din nou pe micile ecrane
Când revine Casa Zurli la Antena 1. Gașca Zurli, trupa fenomen, din nou pe micile ecrane. Sursă foto: Antena 1
ADVERTISEMENT

Gașca Zurli a devenit un adevărat fenomen în ultimii ani și este cea mai îndrăgită trupă pentru copii din România.

Proiectele și toate spectacolele au un scop educativ și au promovat mereu idee de educație prin joacă și joc.

ADVERTISEMENT

Casa Zurli va reveni pe micile ecrane cu cel de-al treilea sezon, din 10 octombrie la Antena 1.

Când revine Casa Zurli la Antena 1. Gașca Zurli, trupa fenomen, din nou pe micile ecrane

Mirela Retegan, fondatoarea trupei, a încercat încă de la început să-i ajute pe părinți să găsească soluții pentru problemele pe care le întâlnesc în fiecare zi. Spectacolele au avut mereu un rol educativ și au promovat ideea de educație prin joacă.

Spre bucuria tuturor, Casa Zurli vine cu un nou sezon la Antena 1. Micuții vor putea urmări emisiunea în fiecare duminică, de la ora 9.00, din data de 10 octombrie. Mirela Retegan a anunțat că trupa revine cu un nou joc antrenant și educativ și speră ca cei mai mulți copii să participe și să se distreze de minune.

ADVERTISEMENT

“Sezonul trei din Casa Zurli vine cu câte o provocare nouă, duminică de duminică, la Antena 1. Am inventat un joc pe care sperăm să-l joace și telespectatorii noștri, la ei acasă, împreună cu copiii. Se numește Șeful casei.

Astfel, în fiecare duminică, alegem un șef și toată lumea respectă felul în care el conduce casa. Cu bune și cu grele.

ADVERTISEMENT

Vrem să-i învățăm pe copii, prin joacă, să înțeleagă mai ușor ce înseamnă luarea unor decizii și asumarea responsabilității lor”, a declarat Mirela Retegan, pentru Antena 1.

Gașca Zurli, un adevărat fenomen

Gașca Zurli a fost fondată de fosta jurnalistă, Mirela Retegan. Aceasta și-a dorit să-i dezvolte imaginația fetiței sale, Maya, și în final totul a devenit un fenomen național. Personajele au fost rapid îndrăgire de sute de mii de copii.

ADVERTISEMENT

De-a lungul timpului trupa a avut turnee în Danemarca, Germania, Marea Britanie, Republica Moldova, sau Suedia și a avut un succes răsunător.

“Eu cred că orice copil va alege un tătic care se strâmbă și care se joacă cinci minute cu el în loc de orice joc agresiv de pe telefon și orice copil va prefera să audă o poveste spusă sau citită de mamă decât să îi dai drumul la televizor să se uite la un desen animat”, declara Mirela Retegan, în urmă cu doi ani la Digi24. 

ADVERTISEMENT