ADVERTISEMENT
Sport

Când revine Cristina Neagu pe teren după accidentare? Adi Vasile confirmă FANATIK

Autor: Marian Popovici | 28.10.2020 | 15:48
Când revine Cristina Neagu pe teren după accidentare? Adi Vasile confirmă FANATIK
Când revine Cristina Neagu pe teren după accidentare? Ratează meciurile de campionat. Sursa: sportpictures.ro

Cristina Neagu a lipsit de la meciul cu Bietigheim după ce a suferit o accidentare la unul dintre antrenamentele premergătoare confruntării din Liga Campionilor. Din ultimele informații, Neagu va absenta și în meciurile de campionat pe care CSM București le va disputa la Sf. Gheorghe.

ADVERTISEMENT

UPDATE, 28 octombrie, ora 15:48. Adi Vasile a confirmat infromația FANATIK conform căreia Cristina Neagu nu va putea juca la Sf. Gheorghe în cele patru etape de campionat pe care CSM București le va disputa:

“Cristina urmează un program de recuperare, nu avem temeri în privința întoarcerii ei pe teren în scurt timp. Dar, ca să o protejăm, am decis să nu vină la turneul de la Sfântul Gheorghe, să nu sărim niște etape, mai ales că ea a stat și două săptămâni acasă având Coronavirus.

ADVERTISEMENT

Ar fi o decizie greșită să forțăm revenirea ei acum. Ea va urma protocolul de recuperare și va relua progresiv antrenamentele”, a spus Adi Vasile.


La unul dintre antrenamentele lui CSM București, Cristina Neagu s-a lovit de Elizabeth Omoregie și sportiva care joacă pentru Slovenia a căzut pe piciorul superstarului de la CSM. Staff-ul medical a intervenit imediat, iar Neagu nu a mai putut face deplasarea în Germania la Bietigheim.

ADVERTISEMENT

Ghinioanele s-au ținut lanț de Neagu în acest debut de sezon. Sportiva a fost infectată cu COVID-19 și nu s-a putut antrena două săptămâni. A revenit cu succes în meciul cu Ferencvaros, câștigat cu 26-19, dar imedidat după a suferit această accidentare.

Când revine Cristina Neagu pe teren după accidentare

Diagnosticul a fost de întindere a ligamentului colateral. Din fericire, nu este o accidentare gravă și Cristina Neagu va putea reveni repede alături de colegele ei. Din informațiile FANATIK, sunt zero șanse ca ea să joace în cele patru etape de campionat de la Sf. Gheorghe, programate între 29 octombrie și 3 noiembrie.

ADVERTISEMENT

Revenirea Cristinei Neagu este așteptată la următorul meci al celor de la CSM București din Liga Campionilor, împotriva lui Krim Ljubljana, pe data de 7 noiembrie, pe teren propriu. Neagu a ratat două meciuri din Champions League, cu Vipers (din cauza infectării cu COVID-19) și Bietigheim (din cauza accidentării).

Dacă la Kristiansand, CSM Bucureşti a pierdut fără Cristina Neagu în echipă, la Bietigheim, echipa lui Adi Vasile a reuşit să treacă peste absenţa de marcă şi să câştige la o diferenţă confortabilă partida, 32-22.

ADVERTISEMENT

A marcat 28 de goluri în cele trei meciuri jucate în Liga Campionilor!

Cristina Neagu a stat pe tuşă 11 luni de zile după ruptura de ligamente încrucişate suferită la Campionatul European din 2018, în meciul din grupele principale cu Ungaria. Recuperarea a fost anevoioasă, însă sportiva a reuşit să revină la capacitate maximă.

În cele trei meciuri pe care le-a disputat în acest sezon (Metz, Esbjerg şi Ferencvaros), Cristina Neagu a marcat 28 de goluri. Sportiva nu a fost pe teren în meciul din prima etapă a Ligii Naţionale, câştigat cu 32-20 de CSM Bucureşti în faţa Gloriei Buzău.

ADVERTISEMENT

CSM Bucureşti joacă 4 etape în 6 zile

“Tigroaicele” vor face miercuri deplasarea la Sf. Gheorghe pentru mini-turneul în care se vor disputa patru etape de campionat. CSM va întâlni în aceste meciuri: Activ Prahova Ploieşti, CSM Galaţi, HC Zalău şi Rapid.

“O așteptăm pe Cristina Neagu să revină în meciul următor, cel din deplasare cu RK Krim Ljubljana, din 7 noiembrie”, Remus Drăgănescu, coordonatorul secţiei de handbal la CSM Bucureşti

  • 28 de goluri a marcat Neagu în cele trei meciuri jucate în Liga Campionilor
  • 2 săptămâni lipseşte CR8 după întinderea ligamentului colateral

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Fanatik
  • Nr. 724: 40 de pagini + Poster. Doar 10 lei!
  • Super-Poster cu programul complet al sezonului regulat din Liga 1