Sport

Când revine Lionel Messi la PSG, după succesul cu Argentina la CM 2022! Câte zile de vacanţă a primit

Lionel Messi este încă în vacanţă, după ce a câştigat Campionatul Mondial 2022 cu Argentina. Când revine superstarul la PSG
27.12.2022 | 15:24
Cand revine Lionel Messi la PSG dupa succesul cu Argentina la CM 2022 Cate zile de vacanta a primit
Lionel Messi revine la PSG în primele zile ale anului
ADVERTISEMENT

Lionel Messi a terminat anul 2022 cu titlul mondial, câştigat alături de Argentina în Qatar, şi se află în vacanţă. Christophe Galtier, antrenorul lui PSG, a vorbit despre situaţia fotbalistului de 35 de ani şi a anunţat când se va întoarce pe “Parc des Princes”.

PSG se va baza pe Lionel Messi din primele zile ale noului an

Ligue 1 este al doilea campionat de top din Europa care revine, după pauza pentru CM 2022, iar PSG va primi miercuri, de la ora 22:00, vizita lui Strasbourg. Campioana Franţei nu se va baza pe Lionel Messi, iar antrenorul parizienilor a anunţat câte zile de vacanţă a primit starul argentinian.

ADVERTISEMENT

“A făcut un Mondial extraordinar. Având în vedere triumful echipei sale și parada din Argentina, am decis să rămână în vacanță până pe 1 ianuarie. Ni se va alătura pe 2 sau 3 ianuarie”, a declarat Christophe Galtier.

În aceste condiţii, pe lângă meciul cu Strasbourg, Lionel Messi va rata şi partida cu Lens, de pe 1 ianuarie 2023. De asemenea, argentinianul are şanse mici să fie pe teren şi în duelul cu Chateauroux din Cupa Franţei, programat pe 6 ianuarie 2023.

ADVERTISEMENT

După ce se va pune la punct cu pregătirea fizică, în urma vacanţei, Lionel Messi ar putea să fie pe teren în partida cu Angers, pe 11 ianuarie 2023. Fara starul argentinian, PSG se va baza pe Kylian Mbappe şi Neymar.

Kylian Mbappe ar putea să fie menajat în ultimul meci al anului 2022

Chiar dacă a jucat finala Campionatului Mondial 2022, pe 18 decembrie, Kylian Mbappe a revenit imediat la antrenamentele lui PSG. Atacantul francez s-a pregătit cot la cot cu colegii lui, dar ar putea să fie menajat în meciul cu Strasbourg.

ADVERTISEMENT

“Avem jucători care au ajuns departe în competiție, cum ar fi Hakimi, care a jucat în toate meciurile și a vrut să ni se alăture cât mai rapid posibil.

La fel și Kylian Mbappe, care a evoluat în toate partidele și a jucat foarte bine. El a vrut să revină la antrenamente foarte rapid. Asta nu înseamnă că ei nu vor avea nevoie de recuperare”, a mai spus antrenorul lui PSG.

ADVERTISEMENT

Pe lista jucătorilor apţi pentru partida cu Strasbourg se numără Neymar. Fotbalistul de 30 de ani a părăsit Campionatul Mondial 2022 în faza sferturilor, după ce Brazilia a fost eliminată de Croaţia.


  • Cotă NETBET pentru PSG: 1,85 este cota pentru „sub 3,5 goluri marcate” la PSG – Strasbourg. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT