Life

Când revine MasterChef la Pro TV. Emisiunea nu a mai fost difuzată din 2019. Surprize mari în grila de programe

Află când revine MasterChef la Pro TV. Trustul PRO a pregătit surprize mari în grila de programe.
26.08.2021 | 15:20
Cand revine MasterChef la Pro TV Emisiunea nu a mai fost difuzata din 2019 Surprize mari in grila de programe
Când revine MasterChef la Pro TV. Emisiunea nu a mai fost difuzată din 2019. Surprize mari în grila de programe. Sursa foto: exclusiv.ro
ADVERTISEMENT

Află când revine show-ul culinar „MasterChef” la Pro TV! Trustul PRO a pregătit surprize mari pentru grila de primăvară. La fel ca grila de toamnă, cea de la începutul lui 2022 îi surprinde plăcut pe telespectatori.

După ce a fost anunțată grila de toamnă, Pro TV va reveni la primăvară cu noi sezoane ale celor mai iubite emisiuni. Nu doar „MasterChef” revine pe micile ecrane, ci și un alt show TV care a avut succes în trecut.

ADVERTISEMENT

Când revine MasterChef la Pro TV. Surprize mari în grila de programe

Telespectatorii s-au întrebat când revine „MasterChef” la Pro TV, după ce anul trecut nu a fost difuzat deloc din cauza pandemiei. Începând cu primăvara lui 2022, românii vor putea urmări din nou îndrăgita emisiune culinară, potrivit Pagina de Media.

Ultimul sezon a fost difuzat în 2019, după o altă pauză de doi ani. Juriul a fost format din Chef Joseph Hadad, Chef Silviu Chelaru (fost concurent al emisiunii) şi Cosmin Tudoran, fost membru al trupei Cassa Loco.

ADVERTISEMENT

Tot în primăvara anului viitor, românii vor putea urmări sezonul 12 al show-ului „Românii au talent”. Florin Călinescu nu va mai face parte din juriu, după cum a anunțat luna trecută. De asemenea, „Imperiul Leilor” revine cu sezonul trei.

O surpriză pentru telespectatori este revenirea emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, care a avut doar un sezon în 2015, prezentat de Cabral și Mihai Bobonete. Primul sezon a fost difuzat în perioada februarie – martie 2015.

ADVERTISEMENT

Show-ul este un format britanic și participă vedete care trebuie să supraviețuiască pe o insulă, în condiții dificile. Câștigătorul primului sezon a fost Cătălin Moroșanu, pe locul doi a ieșit Dorian Popa, iar Ruby pe locul trei. Eliminările se fac pe baza votului publicului.

Ce se anunță în grila Pro TV din toamna 2021

Cele mai așteptate emisiuni de la Pro TV din această toamnă sunt „Masked Singer România”, sezonul doi, dar și noua producție de talente „SuperStar”. Și emisiunea quiz „Pe bune?!” face parte din grila din această toamnă.

ADVERTISEMENT

„Căsătoriți pe nevăzute” este o emisiune matrimonială care va debuta în această toamnă, iar „Visuri la cheie” revine cu sezonul opt.

Serialul „Vlad” este cel mai așteptat, iar din această toamnă se va difuza ultimul sezon, după o pauză de aproape un an. „Las Fierbinți” revine, totodată, cu noul sezon.

ADVERTISEMENT
Tags: