Sport

Când revine pe teren Cristina Neagu: “O să caut un loc unde să mă operez”

16.12.2018 | 17:52
Cand revine pe teren Cristina Neagu O sa caut un loc unde sa ma operez

Cristina Neagu s-a accidentat la Campionatul European de handbal feminin din Franţa, dar a anunţat că vrea să revină pe teren cât mai repede. După meciul România – Olanda 20-24, vedeta lui CSM Bucureşti a susţinut o conferinţa de presă în care a vorbit despre accidentarea suferită în partida cu Ungaria şi care o va ţine pe tuşă cel puţin şase luni.

“O să mă întorc acasă şi o să caut un loc unde să mă operez. M-am operat, aşa că o să fac din nou acest lucru. Cred că din cauza suprasolicitării a survenit accidentarea. Sunt jucătoarea cu cele mai multe minute jucate la acest EURO. Am rămas pe teren pentru că mi-am dorit să ajut echipa. La un moment dat corpul meu a cedat. Nu simţi ceva când îţi rupi ligamentele. Sunt puternică din punct de vedere psihic. Sper să revin la fel de puternică, poate chiar mai puternică. E foarte greu să stai pe margine. A fost un şoc pentrue echipă să nu mă aibă pe teren”, a declarat Cristina Neagu.

Când revine pe teren Cristina Neagu. Ratează tot sezonul de primăvară

Cristina Neagu a suferit o ruptură de ligamente la genunchiul drept şi va reveni pe teren abia în sezonul viitor. Handbalista de 30 de ani a avut o accidentare similară în ianuarie 2013, însă la piciorul stâng, şi a putut să joace din nou abia după şase luni. Vedeta lui CSM Bucureşti a criticat Federaţia Europeană de Handbal pentru sistemul de la Campionatul European şi a dat exemplu faptul că şi alte jucătoare au suferit accidentări la turneul final din Franţa.

Când revine pe teren Cristina Neagu după accidentarea suferită la Europeanul de handbal din Franţa
Când revine pe teren Cristina Neagu după accidentarea suferită la Europeanul de handbal din Franţa

“Poate că EHF ar trebui să se gândească la un alt sistem. Sunt foarte multe jucătoare care şi-au rupt ligamentele. Noi ca jucătoare nu putem face prea multe. Putem doar să ne plângem de acest lucru. Ar fi foarte greu ca cineva să vină şi să spună că nu va juca”, a mai precizat Cristina Neagu.