Sport

Când revine pe teren Cristina Neagu! Veşti excelente pentru superstarul lui CSM Bucureşti

Cristina Neagu s-a operat la genunchi, însă, din fericire, recuperarea nu va fi una de lungă durată. Când revine starul lui CSM Bucureşti pe teren.
24.05.2021 | 22:26
Cand revine pe teren Cristina Neagu Vesti excelente pentru superstarul lui CSM Bucuresti
ADVERTISEMENT

Cristina Neagu a suferit săptămâna trecută o operaţie la genunchiul stâng, care să remedieze problemele la cartilaj şi menisc. Deşi intervenţia chirurgicală nu a fost efectuată ca urmare a unei accidentări grave, starul lui CSM Bucureşti a hotărât că este momentul oportun pentru a-şi rezolva problemele la picior.

Când revine pe teren Cristina Neagu! Veşti excelente pentru starul lui CSM Bucureşti

Din informaţiile FANATIK, operaţia la genunchi nu o va ţine departe de teren prea mult pe Cristina Neagu. Staff-ul tehnic de la CSM Bucureşti se aşteaptă ca interul stânga al echipei să poată reveni la începutul stagiunii viitoare.

ADVERTISEMENT

Cristina Neagu a hotărât să se retragă temporar de la echipa naţională în acest an, decizie influenţată probabil şi de operaţia la care a fost supusă. Astfel, handbalista va avea mai mult timp de recuperare şi se va putea concentra doar pe activitatea de la echipa de club.

Neagu a anunţat că se retrage temporar de la echipa naţională! Şi-a propus să revină alături de “tricolore” în 2022

România mai are două mari obiective în acest an: meciurile de calificare pentru Campionatul European din 2022 şi Campionatul Mondial din Spania, acolo unde “tricolorele” s-au calificat în dauna Macedoniei de Nord.

ADVERTISEMENT

După meciurile de baraj, Cristina Neagu a anunţat că se retrage temporar de la echipa naţională, însă vrea să revină în 2022 şi să încerce să îşi îndeplinească ultimul mare vis al carierei alături de naţională, calificarea la JO 2024.

Handbalista a suferit a patra operaţie din carieră!

Operaţia Cristinei Neagu a decurs fără nicio complicaţie, aşa cum handbalista a scris pe reţelele de socializare: “Totul a decurs bine, mulțumesc tuturor pentru încurajări!”, a fost mesajul starului de la CSM Bucureşti.

ADVERTISEMENT

Este a patra operaţie la care a fost supusă handbalista în carieră. Celelalte trei intervenţii chirurgicale i-au periclitat cariera suferind două rupturi de ligamente încrucişate, dar şi o accidentare foarte gravă la umăr.

Cristina Neagu, invitată să se refacă la baza FCSB!

Mulţi specialişti au pronosticat încă de la accidentarea suferită în 2011 la umăr că Neagu nu va fi la fel după operaţie, însă de fiecare dată sportiva a revenit şi mai puternică pe teren. Întrebată de unde motivaţia uriaşă pentru a nu renunţa, sportiva a spus:

ADVERTISEMENT

“Dragostea pură pentru ceea ce fac. Asta mă motivează în fiecare zi și chiar dacă am avut probleme cu recuperarea, umflături și unele dureri, mi-am droit cu adevărat să revin pe teren și să fac ce știu mai bine.

Nu voi spune că voi fi la 100% în curând, am nevoie de timp. Forma mea de joc trebuie să se dezvolte în săptămânile următoare”, a spus Cristina Neagu după ultima operaţie, suferită în finalul anului 2018, la ligamentele încrucişate.

Cristina Neagu s-a recuperat de fiecare dată în baza celor de la FCSB. Şi de această dată, roş-albaştrii au invitat-o să efectueze recuperarea alături de kinetoterapeutul Ovidiu Kurti, unul dintre cei mai apreciaţi din ţară.

  • 4 operaţii a suferit Cristina Neagu în carieră
  • 4 este numărul de titluri de “cea mai bună jucătoare a lumii” câştigate de Neagu
ADVERTISEMENT