Sporturi

Când s-a împrietenit Sorana Cîrstea cu Jelena Ostapenko: “Imediat după finala în care a bătut-o pe Simona Halep”

06.02.2019 | 18:45
Cand sa imprietenit Sorana Cirstea cu Jelena Ostapenko Imediat dupa finala in care a batuto pe Simona Halep

Sorana Cîrstea a povestit când s-a împrietenit cu Jelena Ostapenko. Sorana Cîrstea a vorbit despre relația pe care o are cu Simona Halep, dar și despre jucătoarele românce şi alte sportive din circuitul mondial feminin. Jucătoarea de tenis din Tîrgovişte a acordat un interviu în exclusivitate pentru site-ul mirceamester.ro și a dezvăluit că nu a fost niciodată prietenă cu Simona Halep, deși se cunosc de la 8 ani, dar şi despre momentul în care s-a împrietenit cu Jelena Ostapenko.

Sorana Cîrstea şi letona în vârstă de 21 de ani sunt bune prietene şi joacă dublu împreună cu fiecare ocazie pe care o au în turnee, iar românca de pe locul 92 WTA a vorbit despre momentul în care cele două au început să se apropie. “Noi suntem prietene de după finala cu Simona: m-a întrebat de dublu în Asia și așa am ajuns să vorbim”, a declarat Sorana pentru sursa citată.

Sorana Cîrstea a vorbit despre momentul în care s-a apropiat de Jelena Ostapenko

Sportiva noastră în vârstă de 28 de ani a descris-o pe letonă drept fiind un copil, atât pe teren, cât şi în afara lui, lucru care o încântă pe tărgovişteancă. “E un copil și are inconștiența unui copil pe teren. Iar asta-mi place. Cred că va mai câștiga Grand Slam-uri. Știu că Marius a spus că nu, dar eu voi spune da. Jelena e o persoană care azi poate să piardă la oricine, dar apoi poate să prindă o săptămână în care nu vezi mingea, câștigă cinci meciuri și nu-ți dai seama ce te-a lovit. Așa cum a făcut la Roland Garros. Cu 10 zile înainte de Roland Garros-ul câștigat de ea în 2017, am văzut-o la Roma în calificări. Se chinuia pe-acolo cu o jucătoare din Italia care primise un wildcard”, a mai spus Sorana. Ostapenko a câştigat primul titlu din carieră la Roland Garros, în 2017, după o finală disputată cu Simona Halep. Un an mai târziu, românca a câştigat marele trofeu după o finală disputată contra americancei Sloane Stephens.