Life

Când s-a îndrăgostit, de fapt, Gina Pistol de Smiley. Dezvăluiri neașteptate despre relația lor

Gina Pistol și Smiley trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 4 ani, dar nimeni nu știe când au ajuns să formeze un cuplu în realitate.
17.09.2021 | 23:58
Cand sa indragostit de fapt Gina Pistol de Smiley Dezvaluiri neasteptate despre relatia lor
ADVERTISEMENT

Cei doi au fost extrem de discreți legat de viața sentimentală și au dorit să păstreze lucrurile numai pentru ei, însă acum și-au deschis sufletele și au făcut mai multe dezvăluiri.

Invitată în emisiunea online pe care o are iubitul ei pe Youtube, Gina Pistol a făcut declarații neașteptate despre Smiley, dar și cum se descurcă în rolul de părinți ai lui Josephine.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol, detalii despre relația cu Smiley. De când sunt un cuplu

După mai bine de câteva luni de când a devenit mamă, prezentatoarea de la „Chefi la cuțite” a vorbit despre relația cu Smiley, chiar în fața lui, ambii fiind extrem de emoționați.

Tema generală a show-ului a fost chiar despre sufletele pereche, moderatorul de la „Românii au talent” prezentând-o pe blondină chiar în felul acesta.

ADVERTISEMENT

„La ce nu te pricepi, la suflete pereche? Taci, mă! Ești așa de emoționat, stai că mă reîndrăgostesc de tine. Știi când m-am îndrăgostit de tine, când te-am observat, când te-am văzut altfel?

Tu pentru mine erai Smiley și atât, un băiat simpatic. Îmi plăcea muzica ta și țin minte că în urmă cu câțiva ani eram la un eveniment și urma să cânți tu.

ADVERTISEMENT

Eu eram singură și cred că și tu erai singur atunci pentru că eu nu observ bărbații care sunt într-o relație, pentru mine nu există. Dar atunci parcă erai singur. 

Și erai pe scenă și cântai «Love is for free» și mă uitam la tine și mi-am zis «hai că e drăguț băiatul ăsta». Și pe urmă tot te-am văzut pe la Vocea României că-s consumatoare de muzică bună și-mi plăcea foarte mult. 

ADVERTISEMENT

Și veneam în public și mă uitam așa la tine… Ce ciudat e, suntem amândoi stângaci”, a spus Gina Pistol în emisiunea „8, 8 și ceva, FIX, cu Smiley”.

Cu cine seamănă fiica Ginei Pistol, Josephine Ana

Gina Pistol nu se grăbește să fie mamă pentru a doua oară, fiind de părere că ar forța mâna destinului, asta pentru că medicii i-au spus ani la rând că nu poate aduce pe lume copii.

Frumoasa blondină se bucură de micuța Josephine Ana, care seamănă cu ambii părinți. Moderatoarea de la „Asia Express” are o fetiță foarte simpatică, deocamdată având genele artistului, însă la poze seamănă cu ea.

„Atunci când devii părinte, când ești mamă se schimbă ceva în tine. E o dragoste pe care nu ai mai simțit-o niciodată. Dragostea pe care o ai pentru copilul tău aia, de fapt, cred că este esența iubirii.

Simt cum crește o dragoste în mine de la o zi la alta și mie tot mai dragă Josephine. Am impresia că o cunosc pe fiica mea din totdeauna”, a completat vedeta de la Antena 1.

ADVERTISEMENT