News

Când se căsătorește George Simion? Liderul AUR a făcut marele anunț: ”Să veniți în cămașă populară!”

Liderul Partidului Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), George Simion, a anunțat data la care se căsătorește cu iubita sa Iulia. Politicianul a lansat o invitație pentru ”toți românii”.
11.06.2022 | 13:41
Cand se casatoreste George Simion Liderul AUR a facut marele anunt Sa veniti in camasa populara
George Simion a anunțat data căsătorie și a invitat la nuntă pe toată lumea: ”Să veniți în cămașă populară!” Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Se apropie ziua cea mare pentru președintele Partidului Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), George Simion. Deputatul a anunțat când se va căsători cu iubita sa Iulia.

George Simion a anunțat data căsătorie și a invitat la nuntă pe toată lumea: ”Să veniți în cămașă populară!”

Sâmbătă dimineața, într-o postare pe pagina sa de Facebook, George Simion a făcut marele anunț în ceea ce privește următorul pas pe care îl face pe plan personal.

ADVERTISEMENT

Liderul AUR a anunțat data la care se căsătorește cu iubita sa Iulia. Simion îi așteaptă pe toți românii să fie alături de el în acea zi specială.

În spațiul online, acesta îi invită pe cetățeni să se bucure de el la marele eveniment, însă pune și o condiție invitaților.

ADVERTISEMENT

”Aștept toți românii să se bucure alături de mine. Cea mai mare bucurie pentru mine e dacă veți fi prezenți. Să veniți în cămașă populară!”, este mesajul scris, sâmbătă, de George Simion, pe pagina sa de Facebook.

Data evenimentului este 27 august. ”Nunta va fi pe 27 august în satul Oveselu din Vâlcea. Știu că e departe pentru unii dintre voi dar ne organizăm cu autocare din fiecare județ. Nu am glumit: vă aștept pe toți”, mai spune Simion.

ADVERTISEMENT

Ce planuri are George Simion după căsătorie

Figură extrem de prezentă în spațiul public, liderul AUR George Simion (35 de ani), a anunțat încă din primăvară că va face marele pas, urmând să se căsătorească în vară cu iubita.

Iulia a fost prezentată de Simion în fața susținătorilor săi virtuali cu ocazia zilei de 8 martie.

ADVERTISEMENT

Încă de atunci, politicianul nu s-a sfiit să invite pe toată lumea la nuntă. ”Invit toți românii. Am o singură problemă: stau prost cu dansul. În rest le rezolvăm pe toate, dacă ne ajută Dumnezeu”, a mărturisit George Simion.

În ceea ce privește planurile post-căsătorie, deputatul spunea, la o emisiune de la evz.ro: ”Îmi doresc șase copii. Cineva mai trebuie să facă copii și în țara asta”.

În martie, FANATIK anunța că viitoarea mireasă a lui George Simion este absolventă de Drept. Ea are și masterul în administrarea afacerilor la Universitatea București. În prezent, Iulia este controlor financiar la o firmă care activează în Franța.

ADVERTISEMENT