Sport

Când se decide Dusan Uhrin dacă va rămâne la Dinamo: „Avem un plan B!”. Exclusiv

Dusan Uhrin a avut o discuție cu Iuliu Mureșan, iar cehul a anunțat când va da un răspuns final dacă va rămâne la Dinamo. În caz contrar, Vasile Miriuță este propunerea lui Mureșan!
09.07.2021 | 16:33
Cand se decide Dusan Uhrin daca va ramane la Dinamo Avem un plan B Exclusiv
ADVERTISEMENT

Iuliu Mureșan, noul administrator special al lui Dinamo cu atribuții de președinte, a oferit un interviu în exclusivitate pentru FANATIK, în care a dezvăluit lista jucătorilor care vor pleca de la Dinamo, cât și detalii despre lista sa de transferuri, mai ales că interdicția va fi ridicată în curând.

Tot site-ul nostru a anunțat că Dusan Uhrin e pe picior de plecare de la Dinamo, încă de pe data de 29 iunie, însă a fost pentru moment întors din drum de Iuliu Mureșan, care a avut unele discuții cu antrenorul „câinilor”.

ADVERTISEMENT

Dacă Dusan Uhrin nu va continua la Dinamo, vine Vasile Miriuță!

Dusan Uhrin Jr. a avut o discuție la Săftica cu noul președinte al clubului, Iuliu Mureșan, care a încercat să îl facă pe ceh să continue la Dinamo, în ciuda tuturor nemulțumirilor și a problemelor de lot extrem de numeroase și a incertitudinii generale care planează asupra echipei.

Negocierile dintre cele două părți au fost confirmate chiar de către președintele alb-roșilor, care a oferit ultimele detalii cu privire la acest subiect, trăit cu sufletul la gură de către suporterii lui Dinamo și fanii-acționari din programul DDB. „Am discutat cu Dusan Uhrin. A spus că ne va da un răspuns până miercuri dacă rămâne. Avem și un plan B în cazul în care nu va continua”, a spus Iuliu Mureșan în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Astfel, Uhrin a cerut șase zile de gândire, perioadă în care probabil vrea să vadă ce jucători va mai avea la dispoziție din actualul lot și dacă noua conducere va reuși să aducă câțiva jucători noi după ridicarea interdicției la transferuri de către FIFA. Șansele cehului de a continua sunt, totuși, minime.

În caz că Uhrin pleacă, Vasile Miriuță este ținta lui Iuliu Mureșan. FANATIK a aflat că Mureșan a discutat deja cu Miriuță chiar înainte de a fi prezentat oficial la Dinamo!

ADVERTISEMENT

Iuliu Mureșan, despre starea de spirit a lui Uhrin: „E pe gânduri”

Iuliu Mureșan a recunoscut înainte de întâlnirea cu Dusan Uhrin că acesta e la un pas să plece de la Dinamo și a explicat ce s-a întâmplat în ultimele zile cu antrenorul. „Dusan Uhrin e pe gânduri. Am vorbit aseară cu el, iar acum sunt în drum spre Săftica și vom discuta din nou. Mai ales că sunt acei jucători pe care nu ne putem baza și vor cu orice preț banii”, susținea oficialul dinamovist.

La conferința de presă în care a fost prezentat Iuliu Mureșan, fostul președinte al lui CFR Cluj a spus că are deja o listă de jucători și a avut o discuție de două ore cu Dusan Uhrin Jr. „Mi-am făcut lista deja. M-am văzut la două noaptea cu Dusan Uhrin. Stilul meu e să particip aproape la toate antrenamentele și la toate meciurile și oricând mă poate aborda orice jucător”, a spus foarte deschis noul președinte al lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

Iuliu Mureșan îl consideră pe Dusan Uhrin Jr. important în acest nou proiect de salvare a lui Dinamo, cât și în planul de reorganizare a clubului pe perioada insolvenței, lucru pe care l-a susținut extrem de convins. „L-am rugat pe Dusan Uhrin să rămână. Am discutat vreo două ore. Dusan e esențial în continuarea proiectului Dinamo și chiar pentru planul pe care îl facem”.

Motivul real pentru care Dusan Uhrin a plecat de la Dinamo

Dusan Uhrin a părăsit România la finalul lunii iunie, iar FANATIK a prezentat în exclusivitate adevăratul motiv pentru care antrenorul a luat această decizie să se întoarcă în Cehia. Dusan Uhrin a semnat un contract nou cu Dinamo începând cu data de 1 iulie, însă acesta nu a fost înregistrat de către club. Astfel, peste toate aceste probleme, picătura care a umplut paharul a fost și situația sa contractuală nerezolvată.

Noul contract prevede alte sume, mai ales că Uhrin a luat de când e la Dinamo doar două prime de la DDB, la fel ca magazionerul clubului. Constantin Eftimescu a oferit prima reacție oficială din partea clubului, după ce antrenorul a plecat acasă: „Se va întoarce luni la Dinamo. Și-a luat câteva zile libere. Așa am vorbit cu el și așa a rămas”, a spus președintele Consiliului de Administrație al lui Dinamo.

Într-un interviu pentru FANATIK, Dusan Uhrin a dezvăluit pentru prima oară problemele financiare cu care s-a confruntat încă de la începutul aventurii la Dinamo: „A fost o perioadă foarte dificilă. Eu vreau să continui dar trebuie să am un plan de la cei care sunt în acționariatul clubului, vreau să văd ceva atitudine pentru că trebuie rezolvate foarte multe probleme. Trebuie să se reconstruiască totul din punct de vedere tehnic, asta sigur. Și ceea ce tot repet, să ai un plan. Ne trebuie neapărat un director general, cineva care să începe să organizeze totul, să transfere jucători, să discute despre calitatea condițiilor de pregătire”. a spus antrenorul.

  • 1 an mai are contract Dusan Uhrin Jr. cu Dinamo
ADVERTISEMENT