Life

Când se deschide târgul de Crăciun din Brașov în 2022

Când are loc inaugurarea târgului de Crăciun din Brașov. Evenimentul de anul acesta se pregătește de aproape jumătate de an.
15.11.2022 | 20:12
Cand se deschide targul de Craciun din Brasov in 2022
Când are loc deschiderea târgului de Crăciun din Brașov. Evenimentul se pregătește de 6 luni. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Când se deschide târgul din perioada sărbătorilor de iarnă în cel mai frumos oraș de la munte. Unde mai pot merge românii și cum s-au pregătit primăriile din marile localități din țara noastră pentru cea mai intensă lună din an.

Când are loc deschiderea târgului de Crăciun din Brașov. Evenimentul se pregătește de 6 luni

Târgurile de Crăciun sunt tot mai căutate de români în ultima perioadă și foarte multe municipii se pregătesc din timp pentru sărbătorile de iarnă. Craiova și Sibiu au trecut deja de linia de start vineri, 11 noiembrie 2022.

ADVERTISEMENT

Primăria din Brașov a început pregătirile încă din luna mai pentru cel mai frumos eveniment, care urmează să înceapă în data de 30 noiembrie. Anul acesta autoritățile vor ține deschis târgul până după Sfântul Ion.

Conform brasovcity.ro, acesta se va închide pe 8 ianuarie 2023 și se anunță a fi unul de poveste. Un brad imens va trona în piața din mijlocul orașului, care va avea amenajate foarte multe căsuțe cu produse alimentare, dulciuri și mâncăruri.

ADVERTISEMENT

De asemenea, oamenii pot cumpăra cadouri tradiționale și speciale pentru persoanele dragi. Concertele, luminițele viu colorate și patinoarul în aer liber nu vor lipsi pentru iubitorii Crăciunului și al Târgurilor din această perioadă.

Târgul de Crăciun din Brașov, un eveniment magic

Tematica târgului de Crăciun din Brașov de anul astea a fost aleasă împreună cu localnicii și se anunță un eveniment magic. Municipalitatea a investit pentru marele eveniment din această iarnă suma de 900.000 de lei.

ADVERTISEMENT

Brașov, oraș de poveste este un festival organizat cu ajutorul autorităților, dar și a comercianților. Brașovenii sunt cei care iau decizia și legat de artificii, proiecția de lasere sau alte evenimente destinate acestei perioade de iarnă.

În altă ordine de idei, în Capitală se va desfășura Bucharest Christmas Market, în intervalul 20 noiembrie – 26 decembrie 2022, în Piața Constituție. Totodată, în sectorul 6 se va deschide un târg organizat de fondatorii Untold și Neversea.

ADVERTISEMENT