Sport

Când se desfășoară concursul internațional de patinaj artistic „Bellu Memorial”. Peste 350 de concurenți din 25 de țări vor veni la Otopeni

În perioada 22-26 februarie 2023, la Patinoarul Allianz - Țiriac Arena va avea loc a doua ediție a concursului de patinaj artistic „Bellu Memorial”.
19.02.2023 | 09:20
Cand se desfasoara concursul international de patinaj artistic Bellu Memorial Peste 350 de concurenti din 25 de tari vor veni la Otopeni
A doua ediție a concursului de patinaj artistic „Bellu Memorial” va avea loc în perioada 22-26 februarie la Patinoarul Allianz - Țiriac Arena. Sursă foto: „Fundația Ion Țiriac”.
ADVERTISEMENT

Patinoarul Allianz – Țiriac Arena va fi gazda celei de-a doua ediții a competiției internaționale de patinaj artistic „Bellu Memorial”. Concursul de pe patinoarul din Otopeni va avea loc în perioada 22-26 februarie 2023.

Patinoarul Allianz – Țiriac Arena găzduiește a doua ediție a concursului internațional de patinaj artistic „Bellu Memorial”

Concursul internațional de patinaj artistic, „Bellu Memorial”, este organizat de Asociația Municipală de Patinaj București și va avea loc pe Patinoarul Allianz – Țiriac Arena din Otopeni. Competiția de pe gheață este organizată în conformitate cu regulile Uniunii Internaționale de Patinaj (ISU).

ADVERTISEMENT

„Bellu Memorial” reprezintă parte din cadrul turneului European Criterium, fiind cea de-a patra întrecere din totalul de cinci organizate în sezonul competițional 2022-2023. La concursul internațional pot lua parte ambele sexe în conformitate cu anumite categorii: Chicks, Cubs, Novice, Juniori și Seniori.

La finalul competiției de pe Patinoarul Allianz – Țiriac Arena toți concurenții vor fi premiați cu medalii și diplome. În prima ediție, desfășurată în perioada 22-27 februarie 2022, concursul de la Otopeni a avut parte de o jurizare la cele mai înalte standarde.

ADVERTISEMENT

Unde se poate urmări a doua ediție a concursului internațional de patinaj artistic „Bellu Memorial”

La fel ca la ediție precedentă, echipa de arbitri va fi formată din reprezentanți ai patinajului artistic din mai multe țări, iar jurații vor fi la fel de bine cotați. Întrecerea de pe gheață va fi difuzată live pe canalul de Youtube dedicat.

Totodată, competiția poate fi vizionată, pe viu, din incinta patinoarului, intrarea fiind liberă. Programul competițional va fi detaliat pe site-ul www.frponline.ro. Printre partenerii evenimentului se numără Hotel Vienna House Otopeni, Agenția Travis Tourism, în timp ce sponsorii competiției sunt Fundația „Ion Țiriac”, ONE United, Ion International Training Center și Bibi Shoes.

ADVERTISEMENT

Peste 200 de concurenți din 22 de țări au luat startul pe gheața patinoarului din Otopeni la prima ediție. Numărul a crescut în sezonul actual. Patinoarul Allianz – Țiriac Arena își propune încurajarea practicării sportului pe gheață, mai ales în rândul copiilor și al tinerilor.

Peste 350 de concurenți din 25 de țări la a doua ediție a competiției internaționale de patinaj artistic „Bellu Memorial”

Competiția va aduce pe gheața patinoarului în perioada 22-26 februarie 2023 peste 350 de concurenți din 25 de țări. Armenia, Brazilia, Bulgaria, Cehia, Croația, Danemarca, Elveția, Estonia, Finlanda, Grecia, Hong Kong, India, Israel, Italia, Lituania, Marea Britanie, Mexic, Noua Zeelandă, România, SLovacia, Slovenia, Serbia, Spania, Turcia și Ucraina sunt țările care au reprezentanți pe patinoarul din Otopeni.

ADVERTISEMENT

Ediția din 2022 a concursului „Bellu Memorial” a fost primul derulat la Patinoarul Allianz – Țiriac Arena, de la debutul pandemiei. La acea vreme, activitățile sportive au fost organizate în conformitate cu reglementările în vigoare implementate de autorități.

Spre deosebire de a doua ediție, în competiția din 2022 publicul a fost limitat la părinții concurenților și reprezentanții cluburilor de patinaj artistic.

ADVERTISEMENT
Tags: