Fotbal intern

Când se însoară Răzvan Burleanu cu Anamaria Tulumb. De ce a amânat şeful FRF nunta. Foto

11.11.2018 | 18:55
Răzvan Burleanu e hotărât să se însoare cu Anamaria Tulumb în vara anului 2019

Gică Burleanu, tatăl preşedintelui FRF, a anunţat când se va însura Răzvan cu Anamaria Tulumb, femeia alături de care plănuia nunta încă din 2015. Acesta susţine că cei doi îndrăgostiţi au decis să îşi unească destinele după Campionatul European din 2019, acolo unde România U21 s-a calificat.

Răzvan Burleanu şi Anamaria Tulumb îşi doreau ca nunta să aibă loc în această toamnă,  dar preşedintele Federaţiei Române de Fotbal a decis să mute petrecerea pentru vara lui 2019, după EURO 2019 din Italia, care se va termina pe 30 iunie. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

Tatăl lui Răzvan Burleanu a anunţat când se însoară preşedintele FRF cu Anamaria Tulumb

„Nu are timp Răzvan! E cu naționala mare, că vin meciurile cu Lituania și cu Muntenegru, din Liga Națiunilor, cu tineretul, care s-a calificat la turneul final de anul viitor, cu pregătirea Euro 2020. Eu știu că, până la urmă, nunta va fi la anul. Și clar, oganizăm evenimentul aici, în Bacău”

, a dezvăluit tatăl președintelui Federației, fostul fotbalist Gică Burleanu, conform libertatea.ro.

Gică Burleanu, tatăl preşedintelui FRF (Federaţiei Române de Fotbal), are numai cuvinte de laudă la adresa iubitei lui Răzvan Burleanu, despre care susţine că este foarte frumoasă şi inteligentă. Mai mult, acesta le-a cerut celor doi îndrăgostiţi să îi dăruiască o nepoată. “A fost Miss Boboc, e o frumuseţe şi trăsnet de inteligentă. Mi-e dragă de mor fata asta. Au zis că se căsătoresc după alegeri. I-am cerut o nepoată”, a mai spus Gheorghe Burleanu pentru sursa citată mai sus.

Logodnica lui Răzvan Burleanu a fost Miss Boboc

Anamaria Tulumb

este originară din Bacău, la fel ca şi preşedintele FRF, iar cei doi se cunosc încă de pe băncile şcolii. Aceasta a fost colegă de podium, la diferite prezentări de modă, cu Monica Columbeanu şi are în palmares un titlu de Miss Boboc. Logodnica lui Răzvan Burleanu este pasionată de fotbal şi nerge la meciurile din Bucureşti alături de oficialul FRF.